Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 7 hónap után adnátok kölcsön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 hónap után adnátok kölcsön 800 000 Ft-ot a párotoknak?

Figyelt kérdés

Táppénzen volt, utána érték nagyobb anyagi károk, eléggé összejöttek a dolgok. Jól megvagyunk, szeretem, de ez mégis nagy összeg, és rengeteg durva sztorit hallani… Nem élünk még együtt, nem közös kasszán vagyunk.

35 N 33 F

2022. jún. 16. 15:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mit mondjak, miért nem adok? Autóra és lakás felújításra gyűjtök, tudja, hogy van.
2022. jún. 16. 18:16
 22/30 A kérdező kommentje:
Eddig nagy szerelmesen hajtogattuk, hogy bármiben számíthatunk egymásra, de most mégsem tudom, mi a helyzet. Nem arról van szó, hogy nem segítenék szívesen, de nem akarom, hogy bárki átverjen.
2022. jún. 16. 18:17
 23/30 anonim ***** válasza:
93%
Akkor úgy látom jól bevásároltál magadnak egy életre ezzel a palival. Ne adj neki szerintem. Nem vagy az anyja
2022. jún. 16. 18:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki de papirozd le hogy be tudd hajtani ha nem adja meg.
2022. jún. 16. 18:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mielőtt lepapíroznád, győződj meg arról, hogy majd meg is tudja adni (van stabil munkahelye, megfelelő fizetése, nem költekezik nézeted szerinti fölösleges dolgokra stb.!
2022. jún. 16. 18:49
 26/30 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én nem adnék.

Nem kell magyarázkodnod sem, ha nem akarsz adni. Mit kéne? Sok pénzről van szó, és nem adsz neki, ennyi. Normális ember megérti.

Nyilván nem tudom, hogy te milyen anyagi helyzetben vagy, de vegyünk egy átlagos embert, az h bármiben számíthatok a másikra szerintem nem feltétlen fed át azzal, hogy többhavi fizetésemet odaadom neki.

Nincs ennek a személynek családja, testvére, akitől kérhet?

Én még soha egyszer nem kértem kölcsön egyik páromtól sem az elmúlt 1 évben, mióta férfiakkal ismerkedek, de barátoktóól sem, egyébként, ha pénzre volt szükségem inkább mentem a testvéremhez vagy a szülőkhöz és tőlük kértem kölcsön.

Tőlem már volt, hogy akartak férfiak kölcsön kérni, hát borzasztó kiábrándító volt.

2022. jún. 16. 20:06
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan: mire kellene neki?
2022. jún. 16. 20:26
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

"bármiben számíthatunk egymásra"

Igen számíthat rád, de tudnod kell, hogy mire kéri, mikor és hogyan tudja megadni/törleszteni, és mindezt ügyvéd vagy közjegyző előtt 2 tanú előtt alá kell írnia.

2022. jún. 16. 20:41
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Még örülhet is, ha nem kérsz kamatot, amit bármelyik bank keményen kérne.
2022. jún. 17. 10:19
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyi idő után még lepapírozva sem adnék. Az odáig rendben van, hogy elővigyázatosságból papírozol, de ha ne adja ég átver vagy nem tudja megadni és hivatalos útra tereled a dolgot a papírral a kezedben, nem tudják rajta behajtani az összeget. Évekig pereskedhetsz vele úgy, hogy már együtt sem lesztek.

Nem tudom, az adóssága miből fakad pontosan, de én (talán koromból adódóan) nagyon elővigyázatos vagyok. Ő hozta létre az adósságot, neked semmi közöd hozzá, oldja meg ő.

2022. jún. 17. 12:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!