Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Eminem jól tartja magát közel 50 évesen?
Vagyis, egy 50-es pasinak így kellene kinézni?
Ez a felvétel pedig a 2020-as Grammy-n készült, ahol mindenki nagy meglepetésére előbbukkant, es rappelt egyet:
0:36-tól.

Hogyne. 10 évet simán letagadhat.
Nyilván nem szorul májkrémes zsemlére, megteheti, hogy fektessen a megjelenésébe és az egészségébe.

Sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi, bár nekem egyáltalán nem jön be.
A zenéjét bírom.

Gazdag emberekkel, sztárokkal, akiknek valamekkora részben a megjelenés is fontos szerintem nem jó példálozni, mert nem tudhatod mennyi plasztika/botox/... van mögötte... Megnézve a fiatalkori képeit, hát szerintem van rá bőven esély hogy némi tuning becsúszott:
Pláne ennél, tök olyan, mintha a botox valamennyire már ellőtte volna az arcizom mozgató idegeit, de fenntartom a tévedés jogát:

Aki pénzes az könnyen lehet szép, imádom amikor Jloval jönnek vagy J. Anison-nal, mindettő milliárdos. Bella Hadid modell akinek tökéletes az arca így nézett ki régen:

#6 miért szted Eminem szép?? Bakker sírok :D
Csak fiatalos, de attól még nem "szép", nem vonzó.
Amúgy az USA-ban a plasztika ma már alap, hatalmas marketingje van, minden sztár és a hétköznapi emberek is kés alá fekszenek, szóval ne őket vedd példaként.

Ahhh...
A képen látszik, hogy ki van sminkelve, vagy csak az én szemem jojózik?
Amúgy meg: életkorának megfelelően néz ki =/= nem szép
Csak napjaink fiatalság-fetisizáló kultúrájában fordulhat elő az, hogy évtizedekkel fiatalabbnak kell kinézned ahhoz, hogy szépnek érezd magad. Lehetsz igényes, magát jól tartó ember úgy, hogy nem varratod fel az arcod 3 évente. Én nagyon kevés olyan embert láttam, akire tényleg azt mondom, hogy csúnyán öregedett, de egyik esetben sem azért, mert látható rajta a kora, hanem pl. egybenyak (nem látod, hol végződik az álla és hol kezdődik a nyaka) - egybetest kombó miatt.
Amúgy ha tenni akarsz az öregedés ellen, akkor használj min. 30 faktoros naptejet minden nap, ez ér is valamit.

Kerestem róla idei képeket, de az összesen ez a bazinagy szakáll és sapka van rajta (plusz valszeg smink is) így mindene látszik, csak az arca nem.
Ha tényleg jól tartaná magát, akkor gondolom nem lenne szüksége ilyenekere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!