Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Eminem jól tartja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Eminem jól tartja magát közel 50 évesen?

Figyelt kérdés

[link]

Vagyis, egy 50-es pasinak így kellene kinézni?

Ez a felvétel pedig a 2020-as Grammy-n készült, ahol mindenki nagy meglepetésére előbbukkant, es rappelt egyet:

[link]

0:36-tól.

2022. jún. 12. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Hogyne. 10 évet simán letagadhat.

Nyilván nem szorul májkrémes zsemlére, megteheti, hogy fektessen a megjelenésébe és az egészségébe.

2022. jún. 12. 20:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon fiatalosnak néz ki.
2022. jún. 12. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi, bár nekem egyáltalán nem jön be.

A zenéjét bírom.

2022. jún. 12. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Gazdag emberekkel, sztárokkal, akiknek valamekkora részben a megjelenés is fontos szerintem nem jó példálozni, mert nem tudhatod mennyi plasztika/botox/... van mögötte... Megnézve a fiatalkori képeit, hát szerintem van rá bőven esély hogy némi tuning becsúszott:

[link]

Pláne ennél, tök olyan, mintha a botox valamennyire már ellőtte volna az arcizom mozgató idegeit, de fenntartom a tévedés jogát:

[link]

2022. jún. 12. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki pénzes az könnyen lehet szép, imádom amikor Jloval jönnek vagy J. Anison-nal, mindettő milliárdos. Bella Hadid modell akinek tökéletes az arca így nézett ki régen:

[link]

2022. jún. 12. 20:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Tehát ha jol értem, szerintetek 50 körül már csak a gazdagok lehetne szépek?
2022. jún. 12. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

#6 miért szted Eminem szép?? Bakker sírok :D

Csak fiatalos, de attól még nem "szép", nem vonzó.

Amúgy az USA-ban a plasztika ma már alap, hatalmas marketingje van, minden sztár és a hétköznapi emberek is kés alá fekszenek, szóval ne őket vedd példaként.

2022. jún. 12. 21:04
 8/12 Ollókezű Edward ***** válasza:
82%

Ahhh...

A képen látszik, hogy ki van sminkelve, vagy csak az én szemem jojózik?

Amúgy meg: életkorának megfelelően néz ki =/= nem szép

Csak napjaink fiatalság-fetisizáló kultúrájában fordulhat elő az, hogy évtizedekkel fiatalabbnak kell kinézned ahhoz, hogy szépnek érezd magad. Lehetsz igényes, magát jól tartó ember úgy, hogy nem varratod fel az arcod 3 évente. Én nagyon kevés olyan embert láttam, akire tényleg azt mondom, hogy csúnyán öregedett, de egyik esetben sem azért, mert látható rajta a kora, hanem pl. egybenyak (nem látod, hol végződik az álla és hol kezdődik a nyaka) - egybetest kombó miatt.

Amúgy ha tenni akarsz az öregedés ellen, akkor használj min. 30 faktoros naptejet minden nap, ez ér is valamit.

2022. jún. 12. 21:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kerestem róla idei képeket, de az összesen ez a bazinagy szakáll és sapka van rajta (plusz valszeg smink is) így mindene látszik, csak az arca nem.

Ha tényleg jól tartaná magát, akkor gondolom nem lenne szüksége ilyenekere.

2022. jún. 12. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
A drog konzerval.
2022. jún. 12. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!