Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van két fiú az egyik nagydumás, menőgyerek, a másik komoly, szolidabb típus akkor miért az előbbit válasszak szinte mindig?
Nő vagyok, leírom az én tapasztalatom.
Sok évvel ezelőtt neten ismerkedtem, két srác volt, aki komolyabban érdekelt. Az egyikük egy szótlan, de nagyon rendes srác volt, a másik egy nagydumás, szintén rendes. Mindkét sráccal randiztam, de csak sétáltunk/beszélgettünk. Szándékosan ugyanolyan programot csináltam velük, hogy lássam a különbséget. Azért választottam végül a nagydumást, mert nem unatkoztam mellette, nagyokat nevettünk, mindketten szarkasztikus humorral vagyunk megáldva, így remekül telt a randi. A másik srác is aranyos volt, jól elbeszélgettünk, de igazából az egész randi alatt olyan érzésem volt, hogy unatkozom. Ezt meg is mondtam neki, amin sajnos eléggé megsértődött.
A másik, nagydumás sráccal végül szerencsére nagyon jól alakult a kapcsolatunk, 7 éve élünk együtt és nagyon szeretjük egymást, a mai napig nagyon jól érezzük magunkat egymással.
Nem minden nagydumás srác csalfa, mint ahogy nem minden csendes srác rendes 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!