Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi milyen esetekben mosolyog egy nőre?
No lássuk csak:
- Udvarias akar lenni.
- Jókedve van.
- Ilyen a természete.
- Tetszik neki a nő.
- Tudja magáról, hogy szép a mosolya.
- Be van tépve.
- Görcs állt az arcába.
stb
stb
2 exem is csak azt ellenorizte ilyenekkel,nhogy csettintés lenne e a nő azaz viszonozza e vagy nem.
Az egyik exem kulfokdi srác. Mindenkinél "beprobalkozott", mindenki "cinkosan" mosolygott vissza, vagy ilyesmi.
Ugy ment haza kulfoldre hogy a magyar nők szerinte qurvák.
*én meg azt képviseltem neki kint akiert küzdeni harcolni kell, mert nehezen jöttem vele össze.
Erre eljött velem MO-ra es minden képe összetört a magyar nőkről.
Nem veletlen latom én is amikor a pasijaim szórakoznak az utcan a nőkkel.
Mint valami pontgyűjtős xbox.
Megyunk az úton és egy pont elkapva(viszoniz a csaj), a sarkon másik pont, akinek bemutatom megint eldobja a bugyiját, es igy tovább.
A különbség az ezzel szórakozó magyar és kulfoldi exem közt:
A külfoldi barátom megveti a magyar nőket, a magyar barátomnak meg egotuning, miszerint ő jópasi akkor.
Javítok:
A magyar exemnek egotuning, a mostani magyar barátom meg szintén, mint a külföldi exem lequrvázza a nőket szimplán.
De vele speciel megbeszeltem hogy hagyja már ezt a szórakozást abba, mert nekem égő hogy mellettem les más nőket akik meg jóformán oszlopnak nem mennek neki néha ha a barátom valakire ránéz🤣
Es most tartja magát miattam hogy nem "xboxozik ezzel, nem gyűjtöget pontokat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!