Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti milyen stílusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti milyen stílusú nőkhöz vonzódtok legjobban?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, komoly kapcsolatot szeretnétek (tehát nem csak szexkapcsolatra kellene a nő). Milyen stílusú, öltözködésű, küllemű nők jönnek be nektek legjobban, ha nem csak a szex a cél? Kérlek, linkeljetek képet!

Nemet és kort is megköszönök hozzá.

2022. jún. 8. 10:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vékony, de csinos, rövid vagy rövidebb hajú, szerény, őszinte, csendes. Mozgás és természet kedvelő. Hirtelen ennyi.

F/47.

2022. jún. 8. 11:17
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

10.-re.

Szerinted itt mindenki incel?

Én nem az incelségem miatt nem nősülök, hanem azt vallom, hogy: Minek tartsak tehenet, ha kapni a boltban tejet?

2022. jún. 8. 11:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre inkább a visszafogott nők jönnek be, akik a hálószobában dominánsak tudnak lenni.
2022. jún. 8. 11:20
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

komoly kapcsolatban is fontos, hogy egymásra legyünk kattanva külsőleg is.

nekem leginkább a laza, sportos-szexi stílus jön be. amikor nem sokat foglalkozol a külsőddel (nekem tök mellékes a smink, hajfestés, szőrtelenítés, stb.), csak magadra kapsz valami könnyű ügyes szerelést ami egyúttal nem rejtegeti, hogy vonzó nő vagy, és ennyi. ilyenkor nyári melegben póló/top+rövidnaci+sportcipő, vagy libbenős könnyed nyári ruhák. hidegebb időben farmer, valami egyszerű jó kis pulcsi, dzseki, otthon vagy szabadidőben cicanadrág, ilyenek. néha egy-egy randin vagy különleges alkalommal díjazok egy kis kiöltözést, de elég annyi, hogy picit elegánsabb ruha, pl. egy szebb szoknya fekete harisnyával, és ennyi. kifestés, magassarkú, meg ilyenektől teljesen rosszul vagyok, szinte semmit nem lehet benne csinálni, kész szenvedés benne a nőknek.

31F (és mielőtt inceleznétek: házas)

2022. jún. 8. 11:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A dominánsak tetszenek.
2022. jún. 8. 12:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Visszafogott, nem magamutogató, az a jó.
2022. jún. 8. 12:59
 17/22 anonim ***** válasza:
31%

Nehéz a külső alapján megfogni egy ilyen kérdést, mert nyilván van egy ideálom, de rengetegszer van olyan, hogy az ideálon kívüli nő is vonzó tud lenni, mert megfog valamivel... valami belső értékkel, pl a humorával, magabiztosságával, jellemével, világnézetével,stb...

Szóval vannak pl kizáró okok, mint a rossz higiénia, ápolatlanság, csúnya fogsor, testi hiányosságok, szakadt csóróság, igénytelenség, stb, amik jelzik, hogy nagyon nem okés az emberke, és jó nagy ívben kerülni kell. Amit nagyon nem tolerálok még, az az elhízás, dohányzás, függőségek. Ilyen emberrel egyáltalán nem szívesen állok szóba.

Az ideális nő számomra az kék vagy zöld szem, természetes hosszú haj (legalább vállig érő). Vékony-sportos alak. Nem kihívó, de sejtelmes/sokat sejtető öltözködési stílus. PC és tetoválásmentes. Kevés, természetes hatású smink. Magasság lényegtelen, én 188 vagyok, tehát aki kicsi, ahhoz max lehajolok.

Kép... hát a francnak van ám ideje még erre is... 😃 pill, keresek insta csajokat.

2022. jún. 8. 13:40
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

#17 folyt....

Nem találtam elsőre, úgyhogy nem lett ré időm jeresgélni neked.

2022. jún. 8. 14:27
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Otthonülős, kedves, komolytalan de mégis felnőttes (nem karót nyelt, van humora, de tud komolyan is viselkedni ha kell)

Külsőre: arányos testalkatú, nem igénytelen (nem "rohad a fél fogsorom 15 éve de nem megyek orvoshoz típus)

2022. jún. 11. 10:58
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Az olyan nőket szeretem mint Avril Lavigne.
2022. jún. 11. 14:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!