Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony lányok miert lopjátok el a magas fiúkat?
Figyelt kérdés
Tényleg nem értem nektek jó lennének a 160-170cm pasik is. És akkor lenne nekünk 170+, 180+ lányoknak is barátunk.2022. jún. 7. 21:56
2/7 anonim 

válasza:

Szólj a magas pasiknak hogy ne mi, alacsony cuki lányok tetszünk nekik! 165 cm vagyok, akivel ismerkedem 192. Nem tetszenek neki a magas lányok. Ennyi 🤷🏻♀️ Nem fogom azért lapátra tenni, hogy nektek jusson pasi 😂 Meg nyugodtan ti is ismerkedhettek tőletek alacsonyabbakkal. Vannak alacsony pasik akiknek bejönnek a magas lányok.
3/7 anonim 

válasza:

Az alacsony lányok nem ilyen irígyek és savanyúak, azért szeretik őket a magas fiúk IS :-)
4/7 anonim 

válasza:

Magas lányok flegmák,és nem tudnak mosolyogni:) 188 vagyok.alacsony csajok <3 26F
5/7 anonim válasza:
Gondolom ezt csak balhékirobbantásnak szántad :D
6/7 anonim 

válasza:

Eddig 2 normális férfi érdeklődött életemben irántam, mindkettő magas volt. Pedig nekem alacsonyabbak tetszettek már. Szóval nem én kerestem a magasakat direkt, és az adott magas srácok velem akartak összejönni. Azért viszont nem fogok magányos maradni, ha van jó partnerjelölt, mert "segíteni akarok a magas lányoknak, én meg várok egy alacsonyra".
7/7 anonim 

válasza:

Amennyiben nem egy lúzer incel kérdése, aki szokás szerint nőnek adja ki magát:
Barátnőim 178, 180, 175 cm magasak, nagyon szépek, vonzóak, okosak. Soha nem volt gondjuk a pasizással, pedig mindegyikük a tőlük magasabbakat szereti. Igaz, biztosan nem ilyen savanyú, rosszindulatú hárpiák, mint te.
A magas pasiknak minden joguk megvan téged választani, mégsem teszik. Miért vajon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!