Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek már erős vonzalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már erős vonzalmat olyasvalaki iránt, aki elküldött melegebb éghajlatra?

Figyelt kérdés

2022. jún. 6. 16:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*Szinte hálás lehetek neki hogy tartja a száját mi volt koztunk es mindezt annak ellenére kapom hogy gyűlöl utál engem, egy senkinek tart.
2022. jún. 6. 17:02
 12/20 anonim ***** válasza:
*Engem csak az vonz hogy van egyetlen ferfi aki nem hódol nekem be. Es nagyon nem. Egyfajta kihívásnak élem meg. Amugy nem kellene a hátam közepére sem. Az egomat bántja hogy utál.
2022. jún. 6. 17:03
 13/20 A kérdező kommentje:
De tuti neki is jó volt veled.
2022. jún. 6. 17:03
 14/20 A kérdező kommentje:
12 Én is így érzek most valaki iránt, aki utál engem.
2022. jún. 6. 17:04
 15/20 A kérdező kommentje:
De köztünk semmi se történt.
2022. jún. 6. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:
13 nem voltunk egyutt.valamiféle pettingnek mondhato csak, az is csak a gyenge veletlen pillanat miatt tortent, amibol el is szaladtam.
2022. jún. 6. 17:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Értem, de azért nagyon jó lehetett, ahogy leírtad.
2022. jún. 6. 17:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen. :-(

Kedves kérdező, miért utál téged? Nem menthető a helyzet? Biztos nimcs rá esély, hogy összejöjjetek?

2022. jún. 6. 20:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Bonyi szitu, hülyeséget csináltam. Nem figyeltem oda rá, összejött mással és akkor ébredtem rá, hogy kell, de mikor oda jutottunk volna, akkor lehordott mindennek és inkább lelépett. Én meg azóta jobban akarom. Tudom, hülye vagyok.
2022. jún. 6. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem, viszont ez egy teljesen megmagyarázható helyzet.

A gyűlölet és a szerelem/vonzalom hasonló érzelmeken alapul, szinte egy hajszál választja el őket egymástól. :)

2022. jún. 9. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!