Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incel, párkeresésben sikertelen férfiak! Milyen a kapcsolatotok az anyátokkal?
Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 20:25
11/14 anonim válasza:
Nagyon jó a kapcsolatom vele. De mi köze van ehhez az incelséghez?
12/14 anonim válasza:
Ahogy én elképzelem, az inceleket csak otthon tartotta és nem engedte felnőni a mama (van, akit csak túlzottan kiszolgáltak, mással elhitették, hogy önállóan nem tudna megélni, és az ő érdeke, mást valami játszmával, pl. betegség...) és hát nem volt előttük normális férfipélda, aki átviszi őket a küszöbön.
13/14 anonim válasza:
Nem jó a teóriád szerintem. Az én szüleim együtt voltak apám haláláig, inkább anyám hordta a nadrágot. Viszonylag normálisnak mondható családi életünk volt, normális gyerekkorral. Nem tartott a szoknyája mellett, 12-13 éves koromban már csavarogtam, sok haverom, barátom volt. 15-16 évesen már bulizni jártam, nagy társasággal, haverokkal stb, nyáron strandra, velencei tóra...
Ha nem néztem volna ki gázul, csomó nőm lehetett volna😂.
Alcsony vagyok és rosszarcú, a nők mindig átnéztek rajtam. Csak a kinézet számít, más nem. Nem vagyok antiszociális, tudok kommunikálni bárkivel, nőkkel is, jó nőkkel is, nem félek, nem jövök zavarba, csak sz@rul nézek ki, ennyi. Sosem ébresztettem vágyat a nőkben😂
14/14 anonim válasza:
12! Rosszul képzeled! Engem konkrétan 18 évesen kitettek otthonról, vettek nekem saját lakást! Ettöl mocskos mód nem lett barátöm csak lakásom, ha jól nézel ki lakhatsz 45 évesen is anyáddal egy lakókocsiban, akkor is lesz nöd! Ismerek olyan alkesz tagot, aki 40 évesen munkanélküli anyu nyugdíjas vele lakik és van most is barátnöje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!