Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyébként is vékony barátnőt akartam világ életemben.
Elég illúzióromboló ha egy törékeny, vékony nő helyett egy bálna a párom. Egy fitt, belevaló és rámenős csaj viszont simán jó lehet.
Nem tudom én se. Nem is vagyok benne biztos, hogy itt az emberek mit értenek vékony alatt. De szerintem itt amúgy is egy ideált kerget mindenki. Egyetemista vagyok, naygon kövér nőt alig ismerek még csak igazán ducit se és sok véknyat. Öszzes volt sulis osztálytársam is viszonylag vékony, egy kövér sincs köztük. Fele tényleg kislányosan vékony, másik felén van kis felesleg. De senki nem "folyik szét". Narancsbőr van vékony lányon is és ducibban is. A ducibb (ami igazából még mindig átlagos szerintem) lányok is ugyanúgy találnak jól kinéző pasit, mint a véknyak. Sok vékony barátnőmnek nincs is pasija. Arról nem beszélve, hogy a nagyon vékony csajokat is mindenki szekálja. Én se vagyok vékony de sokan akarnak tőlem valamit.
Két ötletem van: 1. az itteni férfiak a Tinderből indulnak ki, ahol őket csak a kövér negyvenes nők huzzák jobbra, emiatt azt gondolják, hogy minden nő kövér és "jajj csak legyen normális súlyú".
2. Csak cseszegetni akarják a nőket a saját kisebbségi komplexusuk miatt.
Aki keres vékony csajt, az talál, azért nincs olyan kevés. Ha nekik te nem kellesz, akkor nem a kövéreket kell szidni, hogy fogyjanak már le. Pont hogy azért kellesz a kövéreknek, mert önbizalomhiányosak és tudják, hogy jobbat nem kaphatnak. Ha lefogynának, akkor nekik se kellenél.
"Mert esztétikusabb, ennyi, lehet akárhogy magyarázni meg csűrni-csavarni. A vékonynak feszes a bőre, kisebb valószínűséggel narancsbőrös, nem buggyan ki valami mindenhol."
Ez továbbra is egy szubjektív dolog. Akik kedveljük a husibb formákat, nekünk nagyon bejön a kibuggyanás vagy egy mérsékelt narancsbőr (ami szerintem nagyon nőies).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!