Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak ha naponta többször elkérik a telefonszámom pultba de nem akarom megadni, milyen frappáns szöveget mondanál?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 22:25
13/20 anonim válasza:
Aha... a sima "nem" nem elég...
Meg is kell alázni a pasit valami "frappánssal"...
Aztán megy a sírás, hogy "miért nem kezdeményeznek a phérphiak?"
Bocsánat lányok
De ha rátok nézek hányok!
Csak adnátok az ívet:
Nem is érdemeltek
Rapper alfahímet!
14/20 anonim válasza:
Utcai Rapper nem írt hülyeséget, nem tudom miért lett lepontozva. Egy határozott "nem" szerintem sokkkal célra törőbb, mint ilyen "frappáns" válaszok, hogy a "titkos ügynökök sem tudják" meg "4-es" és hasonlók. Ilyenkor hajlamos azt hinni az ember, hogy csak húzzák az agyát egy kicsit, kéretik magukat. Egy egyszerű ne haragudj, de nem, bőven megtenné, legalábbis nálam. Aki meg nem ért a szóból, annak lehet bármilyen frappáns választ adni, próbálkozni fog tovább.
15/20 anonim válasza:
Ilyenkor nem frappánsnak kell lenni, azzal nem érsz el többet... max. ha ha humorosnak tart, akkor még inkább szimpatikus leszel és tovább próbálkozik. Amikor megpróbáltak felszedni anno, amikor plázában voltam pultnál eladó, akkor elintéztem annyival, hogy "Ne haragudjon, nem érdekel", a lehető legunottabb hangon (még az udvarias tónus határain belül) meg "Nem érek rá, dolgozom éppen".
16/20 anonim válasza:
De jó, kb. ugyanazt írtam, mint a 15-ös, engem lepontoztak, őt meg fel. Érdekes...
17/20 anonim válasza:
16: sztem ott rontottad el, hogy azt írtad, hogy a kedvenc rapper nagymesterünk igazat ír... mert kb. köze nincs annak, amit írt ahhoz, amit utána odaírtál kommentnek. Annak, amit rappercsávókám írt, az a lényege, hogy a hülye csúnya nők még meg is alázzák a rendes pasikat, és az milyen undorító dolog... nem az, hogy a frappánssággal a nők a pasik alá adják a lovat.
19/20 anonim válasza:
Megmondod,hogy "Nem gyüvöl be te gyászkeret". Szerintem érteni fogják.
20/20 Ywerd válasza:
A szimpla kedvességet simán félreértik.
Én anno pultban dolgoztam férfiként, ne tudjátok meg....
Mondjuk nem a telefonszámom kérték,a nők sokkal... Hm direktebbek voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!