Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi akkor is odamegy egy nőhöz, ha az tetszik neki, ha a nő semmilyen jelzést nem ad? Vagy mindenképpen kell valami jelzést adni?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki 1 éve néz, de nem történik semmi. Igaz nem mosolyogtam rá még ilyenek, de sokszor összeakad a tekintetünk és bámulom én is. Néha eszembe jutott, hogy odamegyek én. De mi van, ha azért nem jön oda, mert nem tetszem neki eléggé vagy nője van?2022. jún. 2. 14:27
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem a legtöbb srác nem csinál semmit. AKivel egyszerű összejönni, azzal jönnek össze.
2/4 anonim 

válasza:

A következő alkalommal köszönj rá vagy integess neki. Ha ebből sem alakul ki kontakt, akkor valószínűleg csak nézelődik.
3/4 anonim 

válasza:

Menj oda hozzá. Lehet, hogy nem tetszel neki és van barátnője, de megismered és egy új barátot lehetsz benne.
Ha meg tetszel neki, máshogy nem fog kiderülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!