Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok Pesten olcsó fotóst?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok Pesten olcsó fotóst?

Figyelt kérdés
A páromat szeretném meglepni egy jól sikerült, nagyméretű fotóval. Hol találhatnék Pesten olyan fotóst, aki vállalja, hogy elkészít néhány képet, és a legjobbat retusálva megvehetem? Vagy minden fotós csak portfóliókat vállal? Elsősorban a XI., XIV kerület lenne a jó, de mindegy végülis:))
2010. szept. 18. 20:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel szerelem sex témakörben van gondolom mesztelen képet szeretnél. Ha nem akkor a Róna utca utca - Thököly út sarkán van a Tarján fotó vagy ha mesztelen akkor talán a Belami club (vagy hogy hívják) a Miskolci Csömöri sarkán. Mindkettő 14 ker.
2010. szept. 18. 21:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Elég sokan vannak "amatőr" fotósok, akik jó fényképészek, jól retusálnak, stb... viszont csak fusiba vagy hobbyból fotóznak néha. Azért, mert nincs idejük rá, vagy nem is akarnak bekerülni valahova, hogy pénzt is keressenek vele. Pl. Egyetemre járnak és/vagy dolgoznak valami egyebet.

Én pl. nem tartom magamat olyan hűűű, de jó fotósnak, csak úgy jónak, főleg hogy csak hobbi szinten nyomom, de mások annak tartanak. Fényképészek között is kaptam sok "váóv"-ot a képeimre.

Szerintem elképzelhető, hogy még ismerősöd is van olyan, aki ingyen megcsinálja. (egy embernek szokott lenni pár száz közelebbi és kb. ezer, vagy több távolabbi ismerőse... tuti akad köztük fotós)

2010. szept. 19. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!