Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek visszakerül tőle?
Minden indok és ok nélkül, csak úgy megszuntette a kapcsolatot a barátnőm. Körülbelül 4 hónapja vagyunk vagy voltunk együtt, nem nagyon történt köztünk meg szexuális viszonyt sem mert hogy turelem. Körülbelül múlt szerda oda teljesen elerhetetlen, nem veszi fel a telefont de kicsong. És stb. Kedden meg minden ok volt köztünk. Ezalatt a 4 hónap alatt annyi mindenben volt vagy segítettem neki ajándékokat vettem neki
Egy számomra fontos saját tervezésű angyal feherarany nyakláncot amire gyűjtöttem adtam neki mert hosszútávú kapcsolatra számítottam mivel szeretem őt.
Visszakerjem tőle ha nem jelentkezik? Az se érdekel már ha lett más fiu neki csak vallanná be. Vagy valami. Mivel tudom hol lakik voltam nála egy párszor kapucsengot is tudom. Visszakerjem tőle? Mert ez a nyaklánc nagy értékű és nem 4 hónapos kapcsolatra szántam ráadásul úgy hogy csak így lepattint minden szó nélkül. Bunkóság igen, de ettol legalább jobban fogok aludni ha visszakerem.
"Ráadásul úgy hogy múlt csütörtökön akkor már nem volt elérhető elakartam hívni őt a budai várba akkor akartam ott megcsókolni is."
Ott történt volna az első csók? 4 hónap "járás" után? Őőő... Tehát nem volt a 4 hónap alatt se csók se szex de kapott 600 ezerért egy nyakláncot. Neked hatalmas baj van a fejedben haver...
Á, tuti troll. Ennyire hülye nem lehet valaki.
Én nem fogadnám el, vagy visszaadnám, de ez a nő nem fogja, te pedig semmit nem tehetsz.
"Nem 4hónapos kapcsolatra szántam." Tényleg? Hát, akkor nem 2 hét járogatás után kéne odaadni. 36 éves nő már nem szűz lány. Ha 4 hónap alatt nem szexel, sőt, nem is csókolózik veled!, az azért van, mert nem vonzódik hozzád. Azért "van veled", mert ki akar használni. Vagy így, vagy úgy. Bár, nem gondoltam, hogy ezt egy felnőtt embernek el kell magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!