Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik nem együtt laktok, heti hányszor találkoztok, mennyi időt töltetek együtt?
Figyelt kérdés
Mi 4 éve vagyunk együtt és közel lakik, de sajnos csak heti 1-2 nap. Kíváncsi vagyok mennyi a “normális”.2022. máj. 30. 08:36
1/5 anonim válasza:
Ő 22 éves egyetemista, én 28 éves, dolgozom és mellette tanulok is. Most vizsgaidőszak van, hiába lakunk egymástól gyalog 20, bringával 10 percre, heti max. 2x tudunk találkozni. De már ha együtt töltünk néhány óránál többet most akkor is bűntudatom van, hogy inkább a tanulásra kellett volna koncentrálnom. Másfél éve vagyunk együtt. Amikor nincs vizsgaidőszak akkor heti 3-szor találkozunk kb, de abban van együtt alvás is.
2/5 anonim válasza:
Mi 3 év után költözünk össze. Ha jól emlékszem első évben olyan heti 2-3 délutánt töltöttünk együtt, ebből kb. 1 estét együtt is aludtunk. Aztán utána ahányszor csak lehetőség volt rá, közelebb költöztünk. 3-4x találkoztunk egy héten és ezeken az alkalmakon ott is aludtunk egymásnál. Bevallom én már akkor keveseltem és éreztem, hogy együtt élni jobb lesz. Ma már biztosan nem tudnék megelégedni csak 1-2 nappal.
3/5 anonim válasza:
15 km-re laktunk egymástól. Az első néhány randi heti 2-3 alkalom volt. Utána majdnem minden nap összefutottunk a városban néhány órára mert nem dolgoztunk messze egymástól. Ezt bírtuk úgy 2 hónapig. Azóta együtt élünk. 4 év alatt heti 1-2 nap?! Ti biztos egy pár vagytok? 🤨😰
4/5 anonim válasza:
Mi egy éve vagyunk együtt, mindketten másik egyetemre járunk, illetve most a vizsgákra tanulunk, nyáron pedig dolgozni fogunk. Általában heti másfél napot töltünk együtt, amiben van egy együttalvás is.
5/5 anonim válasza:
4 éve vagyunk együtt, minden péntek - szombat - vasárnap. Ennyi. A kapcsolat elején sokszor mentem hozzá meló után, ez most már nem fér bele nekem. 40km-re vagyunk egymástól.
Összeköltözni majd akkor, ha kész a házam és dolgozik végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!