Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időbe telt még normálisan tudtatok aludni a párotoknál?

Teljesen természetes dolog, főleg, ha valaki amúgy is nehezen tud elaludni és minden zajra felébred. Emlékszem, az első éjszakák borzalmasak voltak a páromnál, ő akkor sem ébred fel, ha bomba robban, én pedig mindenre. Az első éjjel nyár volt, nyitva az ablakok, a forgalomtól és a szemben lévő házban zajló bulitól egy percet nem aludtam, alig vártam, hogy másnap hazajöjjek és rendesen kialudjam magam 😀
Idő kellett, mire megszoktam az ottani zajokat, de szerencsére sikerült.

Nem tudod mi a szerelem.
Nem baj.

Én meg rossz alvó,nminden neszre ébredőket fogok ki, és morognak hisztiznek, nem mehetek ki éjszaka pisilni sem, nem is köhöghetek, es jobb, ha mégcsak nem is forgok.
Addog jó csak, amíg nincsenek ilyen görcseim, hogy pisilnem kell, köhögnöm kell, nem tudok lemeredve aludni.
Ez mellett a barátomra kb hajnal egyig jön rá a szómenés vagy szexelhetnék. Soha nem vagyok kialudva.

Én itthon sem tudok :D
Bár most, hogy beszoptam a vírust, lehet könnyebben fog menni.

Legendásan jó alvó vagyok.
Mellettem szó szerint bomba robbanhatna (ilyen még nem történt, de gerenda már esett le mellettem, amire felkelt körülöttem mindenki és hangosan kiabáltak állítólag)
Mikor először aludtam a párom mellett (koliban egy egyszemélyes ágyban) jól aludtam csak kissé elaludtam a hátam. Pár nap volt mire megszoktam, hogy nyugodtan otthonérezhetem magam és aludhatok kényelmes pózban. A szobatársak azonnal befogadtak, nem volt ebből gond.

Hidd el, ha inszomniás és/vagy egyéb alvás problémád van, így mindig nehéz.
Nála borzalmasan aludtam, (női fel vagyok), már csak házba bejáró macskák miatt is (allergia, asztma), és a saját ágy hiánya miatt.
Most már máshogy alakult a dolog. Külön lakom otthonról, nagy február ágyat vettünk, azon nem zavar, olykor jobban is alszom, ha ott van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!