Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereket nem akaró idősekkel mit lehet elképzelni ami komoly? 40+ férfiakkal
Az ilyenek pár évig hasznalgatnak egy nőt, aztán azt folyton cserélik ha öregszik?
(Nem lúzer incelekről szólna a kérdés, hanem akik "kellenek a piacon")
Letezik ilyennel hazasság, illetve annak van értelme?
Az ilyeneknek akik csak jól akarják magukat érezni egy kapcsolatban, mi a maximum?
Röviden:
Nem értem mit akar tőlem egy 40+os komoly hű monogám kapcsolat alatt. Mi a végcél? Mi az értelme?
Mit jelent a komoly kapcsolat gyerektervek nélkül? A komoly kapcsolat deffiníciója érdekelne.
"Magtalan" házasságot a sírig? Vagy mi a maximum?
Kor szerint 40+-os, csak úgy él, mint a harmincasok vagy tinik.
De gondolom sok 40es szingli is úgy él.
De mit akarnak egy kapcsolattol?
Mindegy. Úgyis ejteni fogom.
Köszi az eddigieket
Mert mi lenne a cél számodra?
Lehet neki az a cél, hogy kimaxolja az élvezeteket. Ha ebben társra lel, akkor vele. Ha nem, akkor megy tovább.
Talán csak nem egyeznek a céljaitok?
Nekem hazasság lenne a célom szándék arra hogy egyutthalunk meg is. Es nem majd elcsesznem vele a fiatalságom a semmire, hogy aztán majd kidob, addig meg jó voltam.
Vagy aztán mellettem meg lesznek celjai mással. Hát köszi ezt is.
Ő maga mondta 2-20 évre tervez velem. Nem semmi ahogy behatárolta ezt is, 2 vagy 20 év? Csak egy enyhe különbség:D
Engem meg ne határolgassanak be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!