Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a munkahelyemen férfiaktól a következőket tapasztalom, az jelentheti azt, hogy nem vagyok csúnya, vagy pusztán, ha valaki rendes, kedves ember, azzal is így bánnak?
Lehet, a segítőkészséged, hangvételed miatt érzik úgy, hogy megközelíthető vagy?
De lehet, csinosan öltözöl, ha nem is kihívóan, attól még lehetsz nőies. Engem már akkor is meg szoktak nézni és bókolni nők és férfiak vegyesen, ha a szokásos farmer bermudanadrágom helyett ugyanolyan térdig érő totál szolid farmerszoknyát veszek fel ugyanazzal a pólóval és sportcipővel. De simán olyasmik is szoktak számítani, hogy aznap kirúzsoztam-e magam és kiengedtem a hajam, mert épp vidám napom van, vagy csak repülőrajttal indultam otthonról, mint egy űzött vad és a piros lámpánál összegumiztam a hajam. :D Ja és 20 éves koromig nem volt egy udvarlóm se, aztán 20 évig férjnél voltam az első jelentkezővel, most meg elvált negyvenes anyaként meg úgy kell "hessegetnem" a munkatársakat, a gyerekek edzőjét meg sarki boltost meg a szomszéd bácsit. Ja és sosem voltam egy párductestű amazon, szebb meg aztán pláne nem lettem. Vagy biztos a feromonok :)
Én is hasonlóképp vagyok.
Mármint 18éves koromig a rút kiskacsa voltam. Most sem tartom magam olyna nagyon szépnek, de annál jobb, az biztos.. :D
Sajnos(?) nekem is olyan a természetem, hogy kedves vagyok, vidám, mosolygós, segítőkész. Én szeretek beszélgetni is az emberekkel, legalábbis régen mindig azt mondták az idegenek rém, h csendes, visszahúzódó, most az utóbbi években meg már nem, beszédes és tényleg hamar megtalálom a közös hangot sok emberrel, eldumálok velük.
Azért írom h sajnos, mert a munkahelyemen sok férfi kolléga totál félreérti a kedvességet. Nme flörtöltem, semmit nem csináltam azontúl, h normálisan álltam hozzá mint bárkihez és bezsélgettem pár szót vele, ennyi..
Most is volt egy olyan szitu az új munkahelyemen, h egy nagydumás srác beszélt hülyeségeket. Nemvolt korábban nagy szám, de sikerült helyből "leoltanom" egy szofisztikált reakcióval. Nem vall rám, és egyébként nem ellenszenvből hanem mert nagy a szája láttam, és tudtam hogy nem sértődik meg. Na és utána kapcsoltam, h remélem nem veszi ezt odaperzselő beszólásnak, flörtnek..
Mert belegondolva ha ezt egy 100 tonnás ronda nő csinálja, nem foglalkozik vele a pasi, de ha egy csinos nőtől jön hirtelen a semmiből egy ideszólás amitől leesik az álla, az már sokaknak flört kategória..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!