Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveszithetem szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon boldog kapcsolatom.1 és fél éve vagyunk együtt.én 27 vagyok a barátnőm meg 18.tudom sok a korkülömbség. De megértjük egymást és mindennél jobban szeretem őt. Nekem ő az első komoly barátnőm. És hát én nem vagyok valami vonzó.soha nem volt sikerem a lányoknál. A barátnőm viszont egy bombázó. Egy igazi szépség aki után halnak a pasik. Nagyon Boldog vagyok hogy engem választott. Viszont nap mind nap irogatnak neki nálam 100-szor joképübb pasik. De a barátnőm vissza se ír nekik. Mert azt mondja hogy nem kellene neki más. A családja is kedvel. De a barátai nem igazán. Mindig beszologatnak. Hogy nem illek a barátnőm hoz. Hogy kevés vagyok hozzá. Ez anyira rossz hogy ilyeneket mondanak. Tudom hogy a barátnőm 100-szir szebb hozzám képest. De ő mégis engem akar.2022. máj. 25. 13:05
1/5 anonim 

válasza:

Van rá esély. De amit leírtál abból az jön le, hogy oda van érted. Akkor minek azon stresszelni, hogy mi lehet a jövőben? Az is lehet hogy holnap elcsap egy autó mikor kilépsz a házból...Ezen sem kattogsz ugye?
A barátait meg oltsd le a g*ecibe
2/5 anonim 

válasza:

Ne generálj problémát ott, ahol nincs. :) Szeretitek egymást, élvezd! A barátnőd haverjai pedig elég gyerekes, felszínes emberek.
3/5 anonim 

válasza:

Hát nem rosszból de ne fűzz hozzá sok reményt... Még nagyon fiatal nem is élt... És egy napon rájön erre ő is...
De élvezd ki a vele eltöltött idött ne rágodj ezzen
4/5 anonim 

válasza:

Milyen barát az olyan, aki beszólogat, nem pedig támogat? Az ilyen vessen magára, téged meg ne az érdekeljen, inkább az, hogy a lány kitart melletted. Mi más számít?
5/5 anonim 

válasza:

Ne álszenteskedjetek már! 27 évesen mar tudni kellene kezelni ezt a helyzetet! Csicska vagy ha a csíra barátai föléd tudnak nőni! Ha legalább az élet egy területén sikeres vagy az ad annyi önbizalmat hogy bárkit meg tudj tartani! De te csak egy szerencsétlennek tűnsz aki kihasználja azt a naiv kislányt. Ameddig tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!