Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Szép vagy csúnya?
2010. szept. 18. 11:21
3/27 anonim válasza:
ezt megválaszoltad te magad.. nem vagy világszépe se ronda,
olyan átlagos.. de elmondok egy titkot ha adsz egy puszit!.
a fiúk nem szeretik a csúnya és a tökéletes mű csajokat :D
4/27 anonim válasza:
Nem tom h számít e az én véleményem de szerintem szép vagy :)
16F
5/27 anonim válasza:
én is annyira töltenék fel magamról képet de félek h lebukok xD
7/27 anonim válasza:
Az vagy aminek tartod magad.
Én személy szerint, ha látnálak biztos kezdeményeznék eggyet, csak nekem olyan a stílusom hogy az egoista csajokra van kiélezve.
19/F
UI.: Végülis jó csajnak nézel ki.
9/27 Holdtündér válasza:
Olyan vagy amilyen, ezen úgysem tudsz változtatni. Mindenkinek más az ízlése.
Én pl. mindig csúnyának tartottam magam, de kaptam egy pár pozitív visszajelzést. Azóta nem érdekel hogy én mint gondolok. A nők úgysem tetszenek soha maguknak. :)
10/27 anonim válasza:
akartam írni vmi okosat de elment a kedvem mert már tul sok különböző válasz van ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!