Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnek nektek a sörhassal "megáldott" férfiak?
Figyelt kérdés
Mész az utcán , és látod hogy sok feszülő sörhasas ember nyírja félpucéran a füvet, mit szólnátok hozzá? mit gondoltok az efféle elhízottakról2010. szept. 17. 23:15
11/15 anonim válasza:
remélem egy 60 év múlva megmutatod tegnap 23:25
13/15 anonim válasza:
persze:D
egyik újságba voltak 60 éves nők bomba jó alakkal,persze agyon plasztikázva,de volt aki évek óta (20-30)edz ezért nem lóg a bőre.
bár sztem én nem leszek iylen szerencsés,de ez van:P
ugyis minny világvége:/:DD
14/15 anonim válasza:
Engem taszítanak, nálam sajnos konkrétan kiesnek a "pasi", meg egyáltalán a "male" kategóriából. Nem tehetek róla, nekem a hasizom, az egy kardinális kérdés :D. Másnak meg pont a pocak jön be.
Nem arról van szó, hogy mindenki legyen tökéletes alakú és bababőrű 60 évesen, természettesen én sem leszek az, de azért ... hmm, vannak határok, amiken remélem hogy nekem és a leendő páromnak is sikerül belül maradni - ha csak világvége nem jön addig :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!