Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőt hogyan lehetne dominàn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőt hogyan lehetne dominàns nővé átnevelni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Keresel olyat aki domináns.
2022. máj. 18. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Úgy, hogy te vagy az anyja és gyerekkorától így neveled
2022. máj. 18. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kutyakiképző iskola. Egy nőt vagy férfit sem lehet átnevelni. Mindenkinek van egy alapszemélyisége. Ezen nem lehet változtatni. Bizonyos dolgokban képesek az emberek egymáshoz idomulni, de ami a alapszemélyiségük része, az nem változik.

Ha az adott nő nem olyan aki neked megfelel, akkor keress egy másikat.

2022. máj. 18. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Ez nem így van, engem anyám próbált annak nevelni, nem jött össze. :D

2022. máj. 18. 10:23
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

#4 vagyok

Kár volt ezért privátot írni, inkább itt válaszolok mert releváns a kérdés szempontjából: azért nem jött össze mert nem domináns a személyiségem. Ez nem nevelés kérdése.

Persze azt lehet tanítani hogy az illető ne legyen elveszett és teszetosza, de konkrétan domináns nem lesz abból, aki alapból nem olyan típus.

2022. máj. 18. 10:28
 6/13 anonim ***** válasza:
32%

2-es vagyok, nem én írtam neked privátot.

2022. máj. 18. 10:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Önmagában nem lehetséges, azonban az önbizalmat 2 esetben nagyban lehet növelni, de ez sem fog domináns nővé változtatni senkit sem:

A, Olyan közegben mozogni, ahol sok, több a magabiztos személy, akár nő, akár férfi;

B, Egy küzdősportot megtanulni, ami növeli az önbizalmat is egyben.

2022. máj. 18. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

Öhm, szerintem sehol nem állítottam, hogy te írtál... (A biztonság kedvéért újra átfutottam most amit írtam, nem utaltam rád benne.)

Kaptam valakitől egy privátot, válaszoltam rá, ennyi.

2022. máj. 18. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
18%

8

Miért gondolod, hogy jó ötlet, ha az egész kérdés a te logisztikai hisztidről szól?

2022. máj. 18. 10:41
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

?

2022. máj. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!