Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakul valami kettőnk között?
27 éves vagyok a lány 24. A barátom párja de alakul köztünk valami,nem sokat beszéltünk eddig de mostanában minden nap,a haverom nem is tud róla,de nem volt több ,max egy érintés vagy ölelés de semmi több. Már úgy érzem elég jól megismertem és már tudom a gondolatait,ő is így van ezzel. Szerelmet nem érzek iránta ,de szeretem és hiányzik ha nem beszélünk és ő is így van ezzel. Nekem ez nagyon fura pláne hogy a haverom párja és ezt ő is tudja érzi és így van vele ő is.
Nekem azért is fura ez mert máskor volt az a plusz ami be indított bennem valamit egy nő iránt és szerelmes lettem ,de ez más,nagyon más.
Volt más is ezzel így ?
Mi lett a vége?
Szerintetek lehet ebből komoly kapcsolat?
A válaszokat előre is köszi.
Minden nőnek imponál ha egy pasinál nyert ügye lenne, egot simogat.
Aztan majd zavarná az is nehogy bnőd legyen
Neki nem kellesz ugyan de ne legyen senkid csak őt istenitsd .
Ez ilyen1
Számomra ez a haver/barát kategória lenne nőként, pedig mi állítólag emócionálisan előrébb vagyunk.
Na és, barátkoztok, ha mint nő nem érint meg, akkor ezen miért gondolkozol?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!