Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cserben hagyott az, akit szerettél?

Igen volt.
Kulfoldon voltam es volt pár nap fizuig es a kulfoldi srác nem adott se kölcsöm es nem is tamogatott pár napig!(kulonkasszátunk de gyakorta tett ki penzt kajára stb de pont abban a pár napban mikor nullán voltam magas ívben lesz.rt)
Aztán kesobb (1 év mulva hazajottem es nem akartam visszamenni hozzá es megint munkakeresessel kezdeni)meg volt lepodve miert nem bízom benne miert nem megyek hozzá vissza

Igen. Sajnos volt ilyen.
Exemmel pusztán hitelre vett közös ház Pest megyének a déli végén. Sokat rá kellett költeni a felújításra, kezdetben szépen haladtunk - aztán leállt a projekt. Exem kiesett a munkából, és sokáig elcs*sz*kedtek azzal, hogy munkába állítsák. Két állást vittem, egyik nagy felelősség-nagyobb pénz, másik kisebb felelősség kisebb pénz. A hitelfelvételnél MÁR túlvoltunk egy megcsaláson a részéről. Utána meg össze is jött egy másik valakivel. Csak ugye erről nyilván nem tudtam.
Persze a felszámolás is a nyakamba szakadt. Nagyon egyedül lettem hagyva az egésszel - amíg a nagyságos ténsasszony elvolt magának. Szerencsére már túl vagyunk az egészen.

#5:
Ugye már nem vagytok együtt?

8 ezt a legt9bb ferfi eljátsza hogy pont amikor szukseg is van rá akkor "menekulnek".
Amikor nincs rá szukség akkor nyujtanak adnak szivesen, amikor csak ugy jolesik, de szukség esetén mikor számitana rájuk konkretan az ember es ami igwn ritka is, az valahogy blokkolja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!