Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál természetgyógyász nővel?
Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 15:25
1/17 anonim 

válasza:

Miért ne járna egy normális férfi termeszetgyógyásszal? Csak jól járna.
2/17 anonim 

válasza:

Nem. Én a tudomány embere vagyok, természetgyógyászat pedig pseudoscience vagy inkább még az se, ezotéria. Esetleg ha extrém jól néz ki, de az meg nem történhet meg, mert egy szép nő nem áll le velem ugyanis ronda vagyok.
3/17 anonim 

válasza:

A tudomány embere, aki egy kis popsikáért félteteszi az elveit. Respect. 🙄
4/17 anonim 

válasza:

Ha szájrátétellel gyógyítja a fitymaszűkületem.
6/17 anonim 

válasza:

Ennyit tudva róla...Nem. Gondolom van más tulajdonsága is...
7/17 anonim 

válasza:

Igazad van, jogos a kritika, de hát egy csúcskategóriás nőért még én is prostituálnám magam (álmodik a nyomor) :D.
8/17 anonim 

válasza:

Bizony, vallásos nő is óriási vétó...
9/17 anonim 

válasza:

Sok természetgyógyásznak orvosi végzettsége van ám.
10/17 anonim 

válasza:

Természetgyógyász, mint gyógynövényszakértő, vagy olyan kamu rákgyógyász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!