Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerekesszékes, mozgássérült nővel mennyire ismerkednének hazánkban a férfiak?
Azt hiszem elég korlátozott számú férfi kondana igent, mintha külföldön másképp lenne Egy példát hoznék: Wheelchair Rapunzel
Ő egy elég súlyosan beteg, de nagyon motiváló személy és van párja.
Szerinted itthon egy hozzá hasonló nőnek milyen esélyi vannak?
Miért hegyezed ki a nőkre? Miért nem szimplán az emberekre?
Minden országban, minden nemből kevesen mondanának igent.
Nyilván sok szempontból vagy hátrányba, de miért nem keresel kifejezetten mozgássérülteket?
Egyébként már csak azért is tudnál találni férfit magad mellé, mert sok férfinak tetszik az ilyen jellegű kihasználhatóság. Ez nyilván rosszul hangzik, de én régebben szexuális kategóriában láttam sok felhasználót aki arról beszélt mennyire növelné a dominancia érzetüket, hogy valakinek szüksége van a segítségükre.
Nem tudom, biztos van akinek pont ezek jönnek be, vmi késztetést éreznek, hogy egy hátrányos helyzetű emberen segíthet.
Én pasi vagyok mozgássérűlt nem tolószékes, de felnőtt létemre még semmilyen párkapcsolatom nem volt, pedig jó fejnek tartanak, igényes vagyok, többnyire ugyan úgy élek mint az egészségesek.
kevés az esélye, de nem lehetetlen.
Mondjuk aszexuális, otthonülős típusúval simán ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!