Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, tetszenek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tetszenek nektek a vékony nők?

Figyelt kérdés

Mármint az olyan IGAZÁN vékonyak, nagyon kicsi mellekkel, kis fenékkel, például:

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. máj. 14. 18:05
A kérdező szavazást indított:
Tetszenek
Nem tetszenek
32 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem ***csak*** az ilyenek tetszenek. Az más kérdés, hogy semmi esélyem ilyen szép nőknél, de ja, álmodozni lehet :).
2022. máj. 14. 18:07
 2/18 anonim ***** válasza:
69%
Még csak ilyen csinosnak sem kell lenniük :) Jobb a vékonyság mint a túlsúly!
2022. máj. 14. 18:08
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Ennek a kérdésnek mi értelme van?
2022. máj. 14. 18:13
 4/18 A kérdező kommentje:
#3, kíváncsiság. Azért a többség még mindig a dúsabb idomokra bukik, sokaknál kizáró ok az ekkora mell- és fenékméret. Objektíve szép testű nőket linkeltem, de közel sem biztos, hogy a férfiakat szexuálisan is vonzza ez az alkat.
2022. máj. 14. 18:15
 5/18 anonim ***** válasza:
63%

"Azért a többség még mindig a dúsabb idomokra bukik"

Ezt te miből gondolod. Összes szép nőknél népszerű jóképű haveromnak ilyen szintű nője szokott lenni (több száz volt már nekik fejenként). Nekik persze futja is rá. Én csak a nyálamat tudom csorgatni ilyen nők után rondaként. Mondjuk nem is volt még soha senkim, de ez már az én bajom.

Azok a férfiak mondhatják ezt, akiknek muszáj kompromisszumot kötni (-> nem néznek ki jól) és kénytelenek leállni alacsonyabb szintű nőkkel. Van még 1 nagyon vékony réteg, aki kifejezetten a dagadt nőkre gerjed, de abból kevés van. Alapvetően a legtöbb férfi szép nőket szeretne csak nem mindenkinek lehet.

2022. máj. 14. 18:23
 6/18 A kérdező kommentje:

Azért szerintem nem sokan választanának egy vékony nőt pl. egy ilyennel szemben.

[link]

2022. máj. 14. 18:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Ja
2022. máj. 14. 18:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért nem? Sok férfinak tetszik a kis mell és segg.
2022. máj. 14. 18:32
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Százszor inkább a vékonyak, mint a #6.
2022. máj. 14. 18:43
 10/18 anonim ***** válasza:
44%

# 6

Erre a képre még nekem is csorog a nyálam..

Pedig nem vagyok sem férfi, és még csak leszbikus sem..

2022. máj. 14. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!