Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok becsajozni?
20 éves vagyok
nem megy a csajozás
nem is tudok velük nagyon beszélgetni
többen is mondták hogy jó képű vagyok
de ez egymagában nem elég
tudtok tippeket hogyan tudnék csajozni

Azért, mert nem is tudsz velük nagyon beszélgetni. (Így nehéz.)
Vagy csak félsz velük beszélgetni? (Nem harapnak, csak néha.)
Attól tartasz, hogy nem tudnál nekik mit mondani? (Akkor fogalmazd meg!)
Az általad feltételezett következmények tartanak vissza? Mert mi lesz, ha nem jársz sikerrel? (Semmi. Nem csak 1 lehetőséged van.)
Vagy az rémiszt el, hogy ha szóba áll veled egy csaj, de nem tudsz utána mit mondani? (Akkor erről is készíts tervet, hogy mindig legyen mit mondanod!)
És végül gyakorold a határozott testbeszédet, az érthető kommunikációt, megnyerő hangszínt, mosolyt!
Szerintem ennyivel már lehet valamit kezdeni az életben... :,D

Ha jóképű vagy akkor legyél magabiztos, humoros , laza , sportos és nagy dumàs pasik könnyen szednek fel sok nőt.
Szórakoztatják a nőt az meg jól érzi mellettük magát. Meg olyan dolgokról kell beszélni amire a nők vágynak, pl hazvasarlas, tengerparti út...akarmi.hogy elkezdjen fantazialni mi lesz a jövőben...:)Beetethetok úgy mint a pasik a csinos női testtel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!