Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok becsajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok becsajozni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok

nem megy a csajozás

nem is tudok velük nagyon beszélgetni

többen is mondták hogy jó képű vagyok

de ez egymagában nem elég

tudtok tippeket hogyan tudnék csajozni

2022. máj. 14. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Lásd kapcsolódó kérdések
2022. máj. 14. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Így jártál... sokan nem tudnak. 20 évesen még nem vagy lekésve semmiről. 34 vagyok, én se kellek a nőknek :) Sosem volt felnőtt barátnőm, csak mindig tini lányok jöttek össze. Majd az én koromba rinyálj. Amúgy meg fiúkkal tudsz beszélgetni? Elvileg beszélhetnél a lányokkal is úgy, mint a haverjaiddal. Ugyan olyan dolgokról.
2022. máj. 14. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak közeli ismerőseid, családod mondta a jóképűséget, akkor sajnos nem biztos hogy igaz!
2022. máj. 14. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért, mert nem is tudsz velük nagyon beszélgetni. (Így nehéz.)

Vagy csak félsz velük beszélgetni? (Nem harapnak, csak néha.)

Attól tartasz, hogy nem tudnál nekik mit mondani? (Akkor fogalmazd meg!)

Az általad feltételezett következmények tartanak vissza? Mert mi lesz, ha nem jársz sikerrel? (Semmi. Nem csak 1 lehetőséged van.)

Vagy az rémiszt el, hogy ha szóba áll veled egy csaj, de nem tudsz utána mit mondani? (Akkor erről is készíts tervet, hogy mindig legyen mit mondanod!)

És végül gyakorold a határozott testbeszédet, az érthető kommunikációt, megnyerő hangszínt, mosolyt!

Szerintem ennyivel már lehet valamit kezdeni az életben... :,D

2022. máj. 14. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha jóképű vagy akkor legyél magabiztos, humoros , laza , sportos és nagy dumàs pasik könnyen szednek fel sok nőt.

Szórakoztatják a nőt az meg jól érzi mellettük magát. Meg olyan dolgokról kell beszélni amire a nők vágynak, pl hazvasarlas, tengerparti út...akarmi.hogy elkezdjen fantazialni mi lesz a jövőben...:)Beetethetok úgy mint a pasik a csinos női testtel.

2022. máj. 14. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!