Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZerintetek is az ismerkedésben a férfinak a viselkedésétől lesz leginkább vonzó egy férfi a nő szemében?
Ahogy nézem a válaszokat , a férfiak akik a külsőt írják , a nők pedig a viselkedést.
Szerintem ez èletkor én nem függő.
És az hogy szemèlyesen megvan e a kémia 😁
Vaaagy ...
Amíg nem lattatok egymást személyesen addig hangsúlyos a viselkedés
Mennyi bunkó palinak van nője, vajon miért 🙄
#14 ilyen baromságokat légyszíves ne írjál, mert csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Ha tényleg ennyire érdekel a bántalmazó kapcsolatok pszichológiája, akkor legalább olvass utána először. Nem a verés miatt marad benne az áldozat, hanem egy bonyolult függőségi dinamika alakul ki, az áldozat fél kilépni, nincs hová menekülnie, vagy mindig arra vár, hogy "kiérdemelje" a bántalmazó jobbik énjét, mert nincs önbecsülése.
Tényleg még így anonim formában is sajnállak, hogy ennyire ostoba vagy, már bocs...
Szerintem mi már vitàztunk , valami olyasmi volt a kérdés , hogy minden csúnya ember kattant
Az hogy az egyén mit gondol , és mik a tények kèt különböző dolog
Kontextusba helyezve, előző beiràsodra ahol jól kiosztod a plebejusokat: egyrészt van a nincs hová menni , másrészt van olyan is aki nem akar elmenni , akár lelki akár testi fájdalmat okoz a párja
- több férfi társam találkozott ilyennel is , te meg úgy tűnik csak olyanokkal, akiknek nem volt hová menniük - de gondolom neked is csak a saját valóságod , meglàtàsod létezik , minden màs Kuka, mert amit te tudsz az tények , és amit mások látták tapasztaltak , az kiesik a pszichológia tudomànyàn, nemde ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!