Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten zavarna, ha a feleseged egy izmos, jokepu ferfi edzeseire jarna?
Figyelt kérdés
2022. máj. 12. 11:23
11/26 anonim válasza:
Lehet hogy zavarna, de kozben az alacsony szemuveges fogorvosaval szeretnenek egymasba.
12/26 anonim válasza:
Ismerem az ilyet. Először csak "jajj drágám, csakis téged szeretlek, hát szóba se jöhet más!" Aztán már "juuuj megfogta a seggem ahhww, ugye nem haragszol szívem? Csak téged szeretlek, becsszó!" Végül "drágám...nem is tudom...hogy mondjam...valahogyan lefeküdtünk...de ő kezdte...én nem is akartam semmit...csak megtörtént...nem értem, hogyan..."
13/26 anonim válasza:
A 12-esnél a pont:D
Bírom, amikor olyan emberek osztják itt az észt, akik látványosan nem jártak még konditerembe.
Az edzőkkel vigyázzni kell, mert pikk-pakk megfektetik a pácienst.
Kivéve, ha bűnronda.
14/26 anonim válasza:
Könyörgöm, milyen legyen egy edző, ha nem izmos? Már edzésre se menjen egyedül, mert biztos orgia lesz? Te jó ég...
15/26 anonim válasza:
Elég érdekes lenne, ha ügyet csinálnék belőle, tekintve, hogy nálunk meg egy jó alakú nő tartja a tornát.
16/26 anonim válasza:
Hinyje, ennyi komplexust egy helyen :D
Hát, ha az edzőkkel vigyázni kell, mert megfekteti a páromat, akkor azzal asszem tett egy szívességet és sok időmet megtakarította, mert nem azt a párt kerestem :D
Próbaltatok már nem mindenen feszülni?
17/26 anonim válasza:
Soha nem találsz olyan nőt, aki semmilyen körülmények között ne csalna meg. Minden nő szingli, csak attól függ, ki kérdezi. Te maximum reménykedhetsz, hogy nem találkozik a megfelelő pasival.
18/26 anonim válasza:
17) hát öcsém, sz.r lehet neked :D nem ajánlom a párkapcsolatot
19/26 anonim válasza:
Jobb volt, amikor még olyan naívan elhittem mindent, ahogy most te. De ez van.
20/26 anonim válasza:
Ja, kizárt, hogy te lásd hülyén a vilagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!