Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő érzi, hogy kinek akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő érzi, hogy kinek akar szülni, ki az ideális?

Figyelt kérdés
Párommal kapcsolatban, bizonytalan vagyok, hogy ő-e az ideális ember. Van már gyereke, mondta, is, hogy láthatnám, hogy bizonyítottan jó apa. Csakhogy ennek ellenére bizonytalan vagyok,hogy szeretnék-e neki szülni. Nemtudom, ha az ember egy kicsit is bizonytalan, akkor már inkább ne legyen?

2022. máj. 11. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Igen, jobb ha te egyelőre nem szülsz.
2022. máj. 11. 11:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Én legalább hatszor meggondolom, minthogy megszülöm aztán megbánjam, vagy ne adj isten párom rájönne, hogy mégsem akar mégegyet.
2022. máj. 11. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez inkább döntés, mint érzés kérdése. Mérlegelni kell a szempontokat és eldönteni, úgysem sem lesz soha minden ideális a gyerekvállaláshoz.
2022. máj. 11. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk biztos vagyok benne hogy szülnék a páromnak. Biztos vagyok benne, hogy jó apa lenne, de abban is hogy ugyanúgy jó pár lenne.

De valóban, ha nem vagy benne biztos, akkor kár.

Inkább tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért?

2022. máj. 11. 11:27
 5/12 anonim ***** válasza:
96%

Én igen. Korábban abban sem voltam biztos, hogy akarok majd gyereket. Mióta ő van nekem, azóta tudom, hogy na igen, tőle nagyon jó lenne egy gyerek. Mert látom, hogy mennyire jól bánik a gyerekekkel, tudom, hogy a családi helyzete miatt pontosan tudja mivel jár egy terhesség, egy szülés, egy baba.

Sajnos sok ember éretlen, meglepődnek ha a nő szülés után pár héttel nem nyeri vissza a lányokori alapját, meglepődnek, hogy megváltozik a szexuális élet, meglepődnek, hogy átmenetileg minden a baba körül fog forogni. Olyan férfival nem mernek vállalni, akinél megvan az a kockázat, hogy ilyenek miatt elhagy.

2022. máj. 11. 11:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Itt a pont, az 5ös leírta. Pl őt zavarná, ha vele nem lenne annyit foglalkozva, mint eddig, mivel azért mint minden férfi szereti, ha törődve van vele. Nyilván a baba lenne az első, gondolom fáradtak is a kismamák, stb
2022. máj. 11. 11:50
 7/12 anonim ***** válasza:
41%
Normális nő, eleve nem szül olyan pasinak, akinek mar van! A te gyereked elől veszi el a pénzt egy idegen nő kölykere! Te gyereked elől veszi el az időt, energiát! Ha van eszed, nem szülsz neki
2022. máj. 11. 12:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, sallang, de van benne igazság: magadnak szülöd.

Akkor vállalj gyereket, ha

1. elég stabil a kapcsolat

2. TE szeretnél

Csak az ő kedvéért, mert most eszébe jutott, hogy cuki egy kisbaba, akivel naponta párszor elbohóckodik, ezért ne szülj. Te leszel terhes, te szülsz, főleg neked kell majd gondozni. Ha lelép mellőled, akkor is.

2022. máj. 11. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:

En csak azt kötöttem ki, mivel egyetlen ferfi se akar gyereket hazassagot hogy KIZÁROLAG annak fogok csak szulni aki saját magátol akarja én mégcsak témába sem fogom hozni soha senkinek!

Nem keveset vártam ilyen férfira, de eljott az első es egyben utolso az eletembe aki ő maga akart tőlem gyereket. Még játszottam is neki magam eleinte hogy en nem, meg várjunk még stb, hogy tudjam azt hogy nem e valami hülye ötlet e tőle csak vagy valoban komolyan gondolja e.

Es amikor folyamatosan erositette bennem hogy ő igenis akar.

2022. máj. 11. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
7# de az is a párod gyereke. Én még a macskám kölykeit is többre tartom mint ahogy te egy nő szerelmének a gyerekét mástol🤣
2022. máj. 11. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!