Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő érzi, hogy kinek akar szülni, ki az ideális?

Én mondjuk biztos vagyok benne hogy szülnék a páromnak. Biztos vagyok benne, hogy jó apa lenne, de abban is hogy ugyanúgy jó pár lenne.
De valóban, ha nem vagy benne biztos, akkor kár.
Inkább tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért?

Én igen. Korábban abban sem voltam biztos, hogy akarok majd gyereket. Mióta ő van nekem, azóta tudom, hogy na igen, tőle nagyon jó lenne egy gyerek. Mert látom, hogy mennyire jól bánik a gyerekekkel, tudom, hogy a családi helyzete miatt pontosan tudja mivel jár egy terhesség, egy szülés, egy baba.
Sajnos sok ember éretlen, meglepődnek ha a nő szülés után pár héttel nem nyeri vissza a lányokori alapját, meglepődnek, hogy megváltozik a szexuális élet, meglepődnek, hogy átmenetileg minden a baba körül fog forogni. Olyan férfival nem mernek vállalni, akinél megvan az a kockázat, hogy ilyenek miatt elhagy.

Tudom, sallang, de van benne igazság: magadnak szülöd.
Akkor vállalj gyereket, ha
1. elég stabil a kapcsolat
2. TE szeretnél
Csak az ő kedvéért, mert most eszébe jutott, hogy cuki egy kisbaba, akivel naponta párszor elbohóckodik, ezért ne szülj. Te leszel terhes, te szülsz, főleg neked kell majd gondozni. Ha lelép mellőled, akkor is.

En csak azt kötöttem ki, mivel egyetlen ferfi se akar gyereket hazassagot hogy KIZÁROLAG annak fogok csak szulni aki saját magátol akarja én mégcsak témába sem fogom hozni soha senkinek!
Nem keveset vártam ilyen férfira, de eljott az első es egyben utolso az eletembe aki ő maga akart tőlem gyereket. Még játszottam is neki magam eleinte hogy en nem, meg várjunk még stb, hogy tudjam azt hogy nem e valami hülye ötlet e tőle csak vagy valoban komolyan gondolja e.
Es amikor folyamatosan erositette bennem hogy ő igenis akar.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!