Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csalódnátok egy pasiban ha egy ilyen helyzetben nem tudna megvédeni?
Nem nőként, de te ugandai vagy? Ott megy ez a stílus: https://www.youtube.com/watch?v=CZcMBWttLKs
És minden napra jut egy ilyen bunyós kérdés...
Bocsi de ilyen szituacioban ha valakire ranyitnak az lepattan a norol mert meglepetes ereje es a kovetkezmenyektol, dutyitol valo felelem, lebukastol valo felelem. Azalatt meg el tudnak menekulni es fel tudjak jelenteni.
Plane ha hattal all a tamado pasi. Ugy tobb opcio van a leszerelesre. En speciel a pasi helyeben tartanek magamnal kulonbozo ijeszto allat hangokat mint pl. Medve. A tamado pasi tuti szaz egy hirtelen jo hangos medve uvoltestol a hata mogott megrettenne. Addig meg a parja kezet gyorsan megfogja es kimenekiti onnan.
Vagy egy hatarozott hirtelen megszolalas is lehet hatekony, tetteneres kovetkezteben lehokol az illeto, addig kimenekiti a parjat es hivja a rendoroket.
En is tanultam harcmuveszetet az egy dolog de mar reg. Amugy nem a testalkat a lenyeg hanem, hogy mennyire vannak gyors mozdulatai. A kigyurt pasikat a kondi a sulyzo lassitja.
Illetve hogy az illeto tanult egy ket leszerelo mozdulatot es ismeri a testsuly egyensulyi pontokat amitol a masik nem lesz nehez.
Nyilvan azert a kerdesedben szereplo szemelyek ennek tudataban nem mennek olyan helyre es nem hagyjak egyedul magukat. Oh ja wc-zni megy akkor a lanyt nem hagyja egyedul hanem forgalmas helyen hogy tobb mindenki legyen ott.
Es nyilvan egy normalis par nem megy lepukkant zug kocsmakba randizni.
Mondjuk én otthagynám azt a randipartnert, aki verekedéssel képes csak megoldani a szituációt. :D
Egyébként nem kell megvédeni, köszönöm, van szám, elég határozottan le tudom koptatni azt, akivel nem akarok beszélni.
8.
De hol fordul elő ilyen? Én élek jó helyen? Itt ilyesmi nem szokott lenni, egyedül a fővárosban láttam ilyet, hogy a talponálló elől felpattanó cigány odaugrott egy másik ember elé, hogy "Rák a gyomrod" vagy valami ilyesmi, az meg pofánvágta és verekedtek. Illetve a helyi romatelepen is megy a verekedés kb. ezen a színvonalon ( https://www.youtube.com/watch?v=07aZUiikzeg&t=2261s), de arra meg nem megy akinek esze van és nincs is arra semmilyen létszükséglet, vagy szép táj.
Ha meg körbeáll 8 cigány, akkor mindegy, hogy leütsz-e egyet, a maradék 7 addig téged üt le és még párat kapsz csak úgy, a keménykedésért. Ha meg lelövöd akkor örök dutyi a rokonai között, ahol halálba kínoznak.
Tehát a verekedés már régen rossz, el kell kerülni a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!