Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki mélyen van, azt miért kell még mélyebbre nyomni?

Én nőként azt hiszem, értem, mi az az ellenszenv, ami itt megy. Például belinkelnek egy túlsúlyos, de alapvetően szép arcú, igényes külsejű nőt, és megy a savazás. Mondjuk ha vékonyat linkelnek be, ő is kap hideget-meleget, pl. hogy kisfiú teste van, meg ilyesmik. Mivel nem gondolnám, hogy minden kérdéshez teljesen más emberek írnak, sajnos látszik, hogy sokaknak itt a szép nő csak átlagos, az átlagos az már egyenesen csúnya, és a csúnya bányarém.
Ebből pedig szépen lejön, hogy hol vannak az elvárások. Nem az a baj persze, ha elvárásai vannak az embernek, mert legyenek. Csak átlagos pasiként ugyanúgy nem Megan Foxot kellene elvárni, mint átlagos nőként Brad Pittet.

Tobb, mint 8000 valaszom van az oldalon. Nem eleg utmutatas ez?
37F incel

#17:
"Tobb, mint 8000 valaszom van az oldalon."
És te erre büszke vagy? :O

#7:
"Én már beletörődtem a helyzetembe."
Akkor lehetséges magyarázat a helyzetedre, hogy egy csomó ember segíteni próbál, miközben te valójában csak panaszkodni jársz ide. Csak egy ötlet. Hm?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!