Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác humoros, de emellé nem tökös, nincsen önbizalma, megnyerő kisugárzása, akkor önmagában a humor semmit nem ér nálatok lányok?
9-es, annyira tudtam, hogy önbizalmad nulla, és humorosnak szánt egyébként egyáltalán nem poénos "vicceskedésbe" fog torkollni a kérdés.
Érvek? Ja, azok nincsenek, csak a személyeskedés.
Egyébként felőlem lehet humoros, de egy komolyabb szituációban a humorral nem oldja meg a problémát.
Volt nagyon vicces(kedő) exem, aki semmit nem volt képes önállóan elintézni, de olyan szinten, hogy sötétben mögém húzódott be, mert ő "nem határozott".
Na, szerinted? Mennyire tudok felnézni rá, mennyire érzem biztonságban vele? Pont semennyire.
Igen, nincs sok önbizalmam, és ezt azt hiszem nem is nagyon rejtettem véka alá, hiszen így kezdtem gyakorlatilag a kérdésemet.
Vannak olyan egyértelmű dolgok, amiket egyszerűen nem lehet kimondani, vagy csak úgy, hogyha az ember vállalja, hogy utána a közutálat tárgya lesz. Na pont ilyen az is, hogy a nőknek általánosságban és persze tisztelet a kivételnek, nincs, vagy nem jó a humorérzékük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!