Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha személyiségileg jó irányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha személyiségileg jó irányba változik értem, akkor valójában egy férfit "nevelek" egy másik nőnek?

Figyelt kérdés

Nem egy, hanem több férfi is olyan szintű személyiségbeli változtatásokra képes maradandóan, hogy en néha csak pislogok.

Vannak dolgok amik nekem(ugyanugy más nőknek sem)férnének bele, es olyan szinten képesek a férfiak saját magukat felülmúlni leküzdeni hogy komolyan ilyen szinten még én sem lennék kéoes önmagamat megváltoztatni.

A javarészük ex. Azaz másik nőnél van kamatoztatva a javulás.

Úgy is zárnám magamban ezt a kérdéskört. Új barátom van új élet tiszta lap.

Csak épp ismételten olyanokat kapok, olyan szintű változást, hogy el vagy képedve rendesen.

NEM akarok Terézanya lenni!!!

Megint adok a társadalomnak egy tökéletesített férfit.

Én NEM akarok EZ lenni!

Én a társuk párjuk szerelmük akarok lenni es nem az akin "élősködnek előrébb léonek jobbak lesznek energiavámpírkodnak"

Normál esetben mindem nő vakon örül annak hogy a párja miatta érte mikre képes. Én már nem tudok ennek örülni:(

Nem akarok angyal lenni aki jobbá teszi az embereket, akik aztán lelépnek és mások boldogságának örüljek önzetlen.

2022. máj. 8. 16:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
*vagy épp el van akadva
2022. máj. 8. 17:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem te változtattad meg, hanem érted, miattad változtatott maga. Sok férfi úgy áll hozzá, hogy őt nem érdekli valami, mert apróság és kicsit sem számít neki, hogy így van vagy éppen úgy, de ha téged zavar, akkor hajlandóak változtatni, mert neked jobb attól és még több vitát elkerülnek így. A másik nőnél meg nem ismétlik meg a helyzetet, mert azt hiszik, ha téged zavart, valószínűleg őt is zavarná. De gyakran kompromiszzumkészség átfordul felismerésbe, hogy nem is miattad kellene tennie valamit, hanem magának is jobb lenne úgy. Ez az amit tarts szem előtt, hogy biztosan van olyan dolog, amit te is tanultál tőle. Lehet, hogy valami kis apróság, amit nem is tudsz mennyit jelenthet egy férfinek, mert neked semmit sem jelent. Emellett még az önbizalomhiány vagy a halogatás is lehetséges indok. Sokan, most magam nevében is beszélek. nem képesek saját maguk miatt változtatni. És egyszerűen csak úgy élnek, hogy ez a langyos fos helyzet amiben vannak, csak átmeneti, vagy éppen azt gondolják többet nem is érdemelnek. Ha érdekel ez a fajta megközelítés írj csak privátot, hosszabb kisregényt most nem szeretnék ide kiírni.
2022. máj. 8. 17:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem mell honapikig ragni a fulet hogy mi nem tetszik. Az elejen elmondod, adsz eselyt ha 30 napon belul valtoztat. Addig ne is foglalkozz vele, csak neha talalkozz. Aztan ha valtoztat es ugy dont mar jobb no kell neki, akkor csak 30 napod ment el.
2022. máj. 8. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálam ez inkább úgy zajlott, hogy mire átneveltem az illetőt, rendesen ki is ábrándultam és nálam múlt el a szerelem.

Az egyik srác a hatásomra beiratkozott esti gimnáziumba, mert én épp akkor kezdtem a fősulit és nem akart lemaradni. És amikor a szorzás, osztással küzdött a füzetben, iszonyú kiábrándultságot éreztem, bár soha nem is voltam belé szerelmes.

De voltam szerelmes is olyanba, akiről csak összeköltözés után derült ki, hogy az anyja egy lusta önző pasit faragott belőle az állandó kiszolgálással. Az a fajta nő, aki reggeltől estig talpon van, miközben a férje ledől egy kis délutáni pihenőre, ő elmosogat és a férj kiszól neki, hogy miért nem pihen egy kicsit (de mosogatni nem állna be soha), de ő csak mosogat és rosszul van, ha van 5 perce saját magára, mert nem tud magával mit kezdeni. Na a fiacskája is úgy gondolta, hogy én majd éjfélkor nekiállok vasalni az ingét, miután egyedül festettem a nagypapám halála után a házát és hazaértem éjfélre heteken át és mindig várt a mosatlan és akkor még jött, hogy vasaljak neki, mert ő nem tud. Mondtam, hogy szívesen megtanítom. Erre faképnél hagyott és kivasalt magának. Amúgy meg 4 évig élt egy albérleti szobában, ahol magára kellett vasalnia.

Szánalom volt az egész, főleg hogy elnézte, hogy heteken át éjfélkor érek haza a festésből, de eszébe se volt segíteni, mert hogy az nem az ő háza. Amikor megmondtam neki, hogy ez így nem kapcsolat, összevakarta magát és onnan kezdve segített, de a szerelemnek szép lassan annyi lett.

Sok év alatt lett belőle egy viszonylag házias pasi, mert rájött, hogy nem fogom kiszolgálni úgy mint az anyukája, de őszintén szólva én már rég nem szeretem.

2022. máj. 8. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!