Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e fogyni szemérem ajkakból?
Sziasztok.
Az interneten nem láttam erre kérdést, esetleg olyan cikket ami ezzel foglalkozna.
Mivel edzek már egy ideje, és több ismerősöm szerint ez nem lehetséges.
Esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Bizony, hogy lehet, a nagy szeméremajkakből(külső) leadni! Ugyan én híztam és fogytam is, mindig változott a mérete. Mondjuk én most jobban szeretem, hogy husis, így kisebbnek tűnnek mellette a kisajkaim sokkal, korábban meg tiszta stresszben voltam, hogy az én kisajkaim milyen nagyok, holott csak sovány voltam, a testem mellett tűntek nagynak:) Most, hogy a testem átlagos(58kg), a kisajkaim is kisebbnek látszanak. Szerintem klassz.
Szóval helyspecifikusan nem lehet fogyni, de ha csökken a testzsírod, akkor a szemérdomb/nagy szeméremajkak is laposabbak lesznek.
Minél szálkásabb vagy, annál kisebb leszel lent is. Kisajkakból lehetetlen, az a felszedett kilóktól fog kisebbnek látszani csak.

Miért szeretnél onnan fogyni?
Milyen a tiéd?

nekem sikerült, de utána lógós lett .í6
nagyon pufi pinim lett hízáskor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!