Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek, ha megtetszik pl az utcán egy fiú, ti nem csináltok semmit?
Lányok! Nektek, ha megtetszik pl az utcán egy fiú, ti nem csináltok semmit?
Tegük fel, hogy álltok egy buszmegálóban, és megtetszik egy fiú.Nem mertek lépni, vagy elvárjátok ezt a pasitól?
Csak azért kérdezem, mert előfordul, hogy néha egy-egy lány tekintete megakad rajtam, aztán elkapja a tekintetét, de néhány másodperc múlva megint rám néz, és ugyanez megtörténik...Nem igazán tudom, hogy ez mi akar leni.Szerintetek?
kort is.
nem mer vagy nem akar lépni. a pasi dolga a kezdeményezés.
L/18
Egy dolog hogy (egyesek álomvilágában) a pasik dolga a kezdeményezés, de ha x pasi bejön egy csajnak, az nem lesz feltétlenül kölcsönös. Innentől a csaj hiába várja el hogy kezdeményezzen felé, ha akar valamit, neki kell meggyőznie a pasit...
Ez persze fordítva is igaz, a dolog kétirányú voltára kívántam rávilágítani.
Ha a mosolyra visszamosolyogna, odamennék hozzá. Az az igazság, hogy tényleg az a probléma, hogy a férfiak elbátorodtalanodtak a mostani világban. Muszáj nekünk átvenni ezt a szerepet. Ha meg nem jön össze, nem valószínű, hogy újra látod, úgyhogy... Igaz, én biciklizek, de nem csak buszmegállóban lehet ilyen szitu:)
24N
A nő igen is tudtára adhatja a férfinak, hogy tetszik neki és nem csak most. Ez régen is így ment: egy nő leejtette a zsebkendőjét a férfi felvette és bumm, már el is kezdődött valami anélkül, hogy a nő felrúgta volna annak az illúzióját, hogy a férfi kezdeményez :)
27/F
"a biciklizés jóÓó, lehet akár úgy is ismerkedni."
Sajnos csak idióta autósokkal "ismerkedek" naponta, mert ők is inkább a cipőjük orrát nézik, nem a stop táblájukat:(..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!