Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfi összejönne 20 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Vagy kislánynak tartja még?2022. máj. 3. 11:40
11/17 anonim válasza:
Csak tudom már nőkènt hogy kire/mire izgulunk :D
A pènz ès az öregedès nem tartozik közèjük termèszetesen.
12/17 anonim válasza:
Ahogy gondolod. Nekem viszont megvan a magam véleménye, mert van rálátásom erre a témára.
13/17 anonim válasza:
#6-os vagyok.
Akkor viszont ez nem fair az én korosztályommal szemben.
Mármint, hogy én itt vagyok 22 éves nyilván nem fog érdeklődni felém egy 30-40+-os hölgy.
De értem, persze nem a kor számít
Egyszerűen nekem más a gondolkodás erre.
De a lényeg ugyanaz, csak porszemek vagyunk ebben a nagy fogaskerékben. :D
14/17 anonim válasza:
Nem tudjuk, nem ismerjük. Ki ez? Nem küldtél linket.
15/17 anonim válasza:
Nagyon megvaltozott a vilag. Igenis tendencia hogy a nők az egyre fiatalabb vagy fiatalosabb pasikat szeretik. Ki gondolta volna 100 evvel ezelott, hogy a nők majd nem akarnak főzni hanem rendelnek,hogy sokuk se gyereket, se hazassagot nem akar majd? Ez maga a nők evolucios fejlodese. Van az a hatar amikor a tobb penz mar nem jar tobb elonnyel, ha megvan a nagy haz, kocsi, jo fizetes a noknek es part kell ketesni, akkor mar korabelit keresnek hasonlo statuszban. Na es szeretonek sok 40es nonek van 30-35 eves pasija.
16/17 anonim válasza:
Én simán össze jönnék! Igaz én már 42 vagyok.
Ha van ilyen lány írhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!