Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, ha valakitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, ha valakitől távolságot kérsz, de egyre többet bukkan fel körülötted?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, mintha nem akarna elengedni, soha nem volt köztünk semmi úgy, mindketten foglaltak vagyunk de kedveljük egymást, túlzottan is kedvelem, ezért kértem, hogy húzzunk a féket.

Nem értem őt.

2022. máj. 3. 09:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég kevés az infó, de valószínűleg nagyon tetszel neki.
2022. máj. 3. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, nem tartja tiszteletben amit kértél.
2022. máj. 3. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Na de miért? Ennyire erős lenne a kapocs, vagy kár ezt gondolni?
2022. máj. 3. 11:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Infó annyi, hogy nagyon kedvelem, érzem, hogy ő is engem, de ezt el is mondtam neki és azt is, hogy jobb ha távolságot tartunk, mert ennek nem lesz így jó vége. Konkrétan beleszerettem
2022. máj. 3. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne kapocs, mar nem lenne a másik kapcsolata. Ez egy izgalmas játék neki, mert nyilván tudja hogy beleszerettel
2022. máj. 3. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért 2 gyerek és egy házasság elég nagy akadály.
2022. máj. 3. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nap látod,nehezen fog menni.
2022. máj. 3. 17:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem mindennap, de gyakran.
2022. máj. 3. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!