Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene beszélni a fiúkkal ?
Figyelt kérdés
Nem egyszer estem már abba kellemetlen helyzetben , hogy amikor beszélek egy fiúval általában kedves, mosolygós vidám természetem van és ilyenkor mindig azt hiszik, hogy akarok tőlük valamit vagy, hogy nyitott vagyok velük bármire is. Hogyan kellene velük beszélnem , hogy ne higgyék ezt ?2022. máj. 2. 08:51
1/5 anonim 

válasza:

kezdj el vicsorogni mint egy kutya és ha még mindig nem veszik a lapot vonyítsál vagy kettőt.
2/5 anonim 

válasza:

Próbálj kitérni arra, hogy elfogalt vagy, illetve, hogy a pároddal találkozol előbb-utóbb. Nyilván annak mondd, akitől tényleg nem akarsz semmit sem.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem ugyanúgy mint eddig. Aki szimpatikus, légy kedves, hogyha többet akar, flörtöl, ne viszonozd és azonnal állítsd le.
4/5 anonim 

válasza:

Húzz kamugyűrűt a gyűrűsujjadra, a nővéremnek bevált!
Akkor még csak barátja volt és sokan bepróbálkoztak nála.
Mi férfiak figyeljük a nők kezét!
Legalábbis aki gerinces az figyelembe veszi, hogy férjezett!
5/5 anonim 

válasza:

mondjuk ne erotikusan vigyorogj, ne kérdezősködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!