Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 év korkülönbség párkapcsolatban? Vélemény?

Van ilyen a közeli ismerősi körömben, 18-46 felállásban és több éve együtt vannak már. Véleményem szerint mindkét félben van valami "ferde hajlam". A lányban is aki anno 15 évesen bepróbálkozott egy férfival, aki az apja lehetne, és a 43 éves férfinak is, akinek vonzó volt egy 15 éves gyerek. Nem beszélve arról hogy mikor a lány majd 42 éves lesz, ami még középkorúnak számít, a férfi már 70 éves lesz, egyre több problémával.
Tudom a te helyzetedben mindketten felnőttek vagytok, így ez a saját döntésetek, de mivel feltetted a kérdést te is bizonytalan vagy, hogy egészséges-e.

21
"A lányban is aki anno 15 évesen bepróbálkozott egy férfival, aki az apja lehetne, és a 43 éves férfinak is, akinek vonzó volt egy 15 éves gyerek."
Akkor most ugyanarról a férfiről van szó, akivel most is együtt van? Mert hogy mindkét verzióban (18-46 és 15-43) 28 év a korkülönbség.

Nincs az az ép eszű ember aki képes megérteni a nőket.
Mit akar egy 20 éves lány egy 47 éves férfitól hosszú távon könyörgöm? Ennyire nincs ízlésed?
Én max akkor lennek nyitott egy 47 éves nőre ha az a típus lenne aki 15 évet is letagadhatna a korából, csak az olyan ritka mint a feher holló.
De még akkor se hosszú távon.
Köztünk hasonló a korkülönbség,25 év.
Én 47,a párom 72 éves.Imádunk együtt lenni.Vicces,humoros,fiatalos,fitt,dolgozik,sportol.Sok 40-50-es férfi megirigyelné.
Hetente 2-3-szor összebújunk és nem panaszkodom.Fergeteges pasas.:)
Kinek mi jön be.Nekem,fiatalabb koromban is az idősebb férfiak tetszettek.
47N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!