Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz egy olyan férfiról, aki jóképű, intelligens, rendes, sikeres karrierje van, és egy nem valami szép nővel látod?
A férfi külsőre-belsőre megnyerő, ismered egy ideje, tudod hogy szép nőket is megkaphatna, és aztán újonnan meglátod egy olyannal, aki annyira nem az, átlag alatti külsejű.
Nem szokványos ilyet látni.
A gyk emberei által elnevezett "D-kosár" jut eszembe errol a kérdésrol. Sőt volt itt egy kérdés, amiben egy 5 nyelvet tudo holgyet szedett fel az apuka és dicsérte ezerrel, már egy váláson volt tul, és az anyukáról detto ugy írt mint "d-kosár", akkor megfordult a fejemben, hogy egy nő írja ezt a kérdést is, bár nem értem én hogy egy agresszív pasinak minek ítélnék oda a gyereket, aki verekszik ahelyett hogy szóba küldené el a nőért jövő férjet. És egy 5 nyelven tudó nő, aki házas miért egy agresszív pasit választana, nemzetiségtől függetlenül, ha az ura se oké, akkor miért nem jó a boldog egyedüllét? Időnként bőven lehet brazil szappanoperát is olvasni itt. :)
A másik nőről detto ugy írt apuka, mint "d-kosár". A nemtörödöm,semmit nem csináló nő, ellenben "d-kosárral" aki több nyelven tudott, és a pasiért betegesen rajongott. Amúgy akkor is megfordult a fejemben, hogy "d-kosár" valójában pasi. :D Csak pasik tudnak kitalálni egy ilyen baromságot. Na jó unatkozó nők is.
Szerintetek D-kosár is visszatért?
Bár most álca 44f is csöndben van, az igazi 44f meg már jó rég nem írt kérdést.
Amúgy csak lapozd fel a sztárok világát, és ott is több sztárnak van külsőre nem szép párja. De ugye azt tudjuk, hogy a külső szépség relatív minden ember számára mást jelent a szépség.
Én elvileg jól nézek ki, adok magamra és egész jó pasiim voltak.
Jelenlegi párom abszolút nem tetszett, nem is kedveltem amíg nem keztem el vele beszélgetni. Sokan (ismerősök) csodálkoztak is, h szoba álltam vele. Aztán már senki nem érdekel, egyszerűen szeretem úgy ahogy van.
Szóval van ilyen.
Amúgy meg mit gondolnék? Semmit... Nem az én dolgom.
N30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!