Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nézett a lány ez valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett a lány ez valami jel volt?

Figyelt kérdés

Voltam boltba, és a kasszánál nagy volt a sor, és elöttem 2 emberrel volt egy fiatal lány, aki hátra nézett rám és én is néztem, vagyis szemeztünk. Késöbb ment egy másik boltba lépcsőn ment fel és észre vettem h ugyanaz a lány volt és h nézett, de mire fel néztem rá, gyorsan el kapta a tekintetét. Ez mit jelent? Ilyenkor le kell szólítani és meghívni egy kávéra? De tényleg fiatal lánynak tűnt, olyan 17-18 évesnek. De külsőre nekem szimpatikusnak tűnt

31f

2022. ápr. 30. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak azért nézett, hogy mit bámul ez a vén kecske.

Igen, egy 17 évesnek öreg vagy. Ez van.

2022. ápr. 30. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
1-es megmondta. Pontosan azt nézte, hogy te mégis mi a faszt nézel.
2022. ápr. 30. 19:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát namindegy csak kicsit félreérthető volt a dolog számomra. És amúgy nem szabad nézelődni szemlélődni? Amúgy nem bámultam folyton, csak volt egy pillanat hogy "összeakadt" a tekintetünk
2022. ápr. 30. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen akkor derül ki, ha kezdeményezel. Sok nő jelzi szemezéssel a szimpátiát.
2022. ápr. 30. 19:56
 5/8 anonim válasza:
Ez annyira nyitott kérdés, hogy nem lehet rá érdemben válaszolni, egy ilyen általános helyzetben ezeregyféle okból nézheti az egyik ember a másikat, teljesen általános ha valaki egy pillantra a szemembe néz akkor én is ránézek, eléggé elhamarkodott következtetés arra jutni, hogy valamiféle vonzalomról lenne itt szó, főleg ha ilyen nagy korkülönbségről van szó, és abból a szempontból is kizárnám, hogy a második alkalommal azért kaphatta el a tekintetét, mert egy kicsit kellemetlenül érezte azt hogy kétszer is megnézzen, két különböző helyen is, szóval annak jele volt inkább hogy "hmm ő is erre jön, én is erre megyek, de nem ismerjük egymást szóval... mindenki menjen dolgára és ne tegyünk, úgy mintha ismernénk egymást..."
2022. ápr. 30. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem te vagy a 17-18 éves tinilány a történetben? Mert azok szoktak ilyeneket kérdezni. :D

"Ilyenkor le kell szólítani és meghívni egy kávéra?"

Nem, 31 éves vagy, ilyenkor el kell kerülni messzire. :D

2022. ápr. 30. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran szemezek nekem tetsző/szimpatikus férfiakkal, szívesen mosolygok, nézegetem őket, de azt nem venném jó néven, ha ezen felbátorodva máris kávéra akarnának hívni, kb. beszarnék :D
2022. ápr. 30. 23:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7. Pedig ez volna a természetes.

Az internet miatt a fiatalabb generációk kapcsolatteremtesi képessége nagyon sokat gyengült, ami főként nekik rossz.

Én 31 éves vagyok, ha tetszik egy nő simán odamegyek az utcán, és leszólítom, de már én is tapasztaltam, hogy volt aki nem tudott ezzel mit kezdeni, és "beszart", ahogy te írtad, és ez nekem is kellemetlen kicsit, mert amúgy érezhető a vonzalom, de hebegni kezd a lány... Azzal mit kezdjek? Viszem logopédushoz.:)

2022. ápr. 30. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!