Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez a kölcsönös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a kölcsönös vonzódás a nagy korkülönbség ellenére ?

Figyelt kérdés

Gimi után, esti tanfolyamon elvégeztem egy szakmát, hogy tudjak mihamarabb pénzt keresni.

1 évig sokat dolgoztam tőlem, sokkal idősebekkel,hogy tudjak elköltözni egy albérletbe a szüleimtől, mivel mindig rágalmaztak.

Szerencsém volt lett munkahelyem, szerettem csinálni azt, amit dolgoztam és sikeres voltam a munkámban.

Lett sok új barátom, és sok pénzem.

Fiatal felnőttként megtudtam keresni magamnak, az álom autómat, nagyon boldog voltam.

2 év munka után, ott hagytam a céget ahol dolgoztam, és hoztam létre egy sajátot.

Sikeres vállalkozó voltam, és bár nem volt még akkor saját lakásom albérletete laktam.

A szüleimmel nagyon keveset találkoztam abban az időben.

Abban az időben eljártam külföldre New Yorkba, Miamiba üzleti utakra, és nyaralni egyben.

Ekkor következett a fordulópont az életemben megismerkedtem a mostani férjemmel.

Ő egy gazdag üzletember, de nem a pénze miatt mentem hozzá, hanem azért mert szerettem.

Mikor a családom megtudta, hogy egy Washingtoni üzletember jegyese lettem, egyből felvették velem a kapcsolatot, hogy ne legyenünk tovább haragba.

Külföldön volt az esküvöm, eljött a családom és 18 év alatt nem kaptam annyi kedves szót, mint akkor.

5 évig támogattam a családom, mindig küldtem nekik haza pénzt, bár ő tőlük 18 évesen nem kaptam 1Ft-ott sem!!!!

Most a férjemmel válófélben vagyunk 20 évvel idősebb tőlem a férjem, de nem korkülönbség miatt vagyunk így, hanem a megváltozott élethelyzetünk miatt.

Én mindig sokat veszekedtem a férjemmel stb... mindig azt mondta menny csináld a dolgod és dolgozz és nyugodt leszel.

Mivel nekem a munkám egyben a hobbim is lett mentem és dolgoztam.

2 hónapig távol voltam a férjemtől , mert ő így akarta, majd visszamentem hozzá, azt mondta 1 hónapig maradjak utána mennyek dolgozni,mert az hely ahová most költöztünk ott nem tudok sokáig nyugton maradni.

Az 1 hónap távol maradásból lett, 5 hónap, azt mondta maradjak távol tőle, ne jöjjek vissza Amerikába.

Most Washingtonból visszakellet mennyek abba, borsod megyei faluba, ahol lányként neki vágtam a nagy betűs életnek.

Még csak pár hónap telt el, de mást sem hallok csak rágalmazást a családomtól.

Én pedig annyira megszoktam Amerikát, hogy már nem tudok Magyarországon élni.

A férjem nem akarja beadni a való pert vár , de azzal hogy engem haza küld vissza a Magyarországra, azzal nem fogja megoldani a problémánkat.

Maradt valamennyi tőkém ebből a házasságból, és azt akartam befektetni, hogy ne maradjak a férjem és a családom között.

Muszáj visszamennem Washingtonba, mert megfulladok itthon, de ehhez pénzre van szükségem.

Visszautazam ugyanbba az üzleti negyedben Amerikába, ahol a férjemet megismertem.

Ennyivel volt, ennyi tőkém és pénzem.

Tudtam jól, melyik vállalatba fogok menni, és ott hagyni ezt a bizonyos tőkét.

A vállalat tulajdonosáról csak halottam, de sosem gondoltam volna meg, hogy beszélgetni fogok egyszer vele. Közel kerültünk egymáshoz, elmondtam az élet helyezetmet, a megváltozott életkörülményemet.

Egy vigaszt találtam benne, és beleszerettem. És egy megnyugvást találtam ebben az emberben.

Hitelet adott nekem, úgy hogy nem is ismert, mondván megbizik bennem, és tudja, hogy vissza fogom adni.

Azt mondta mennyek Európába, bonyolítsam le az üzleti dolgokat, hogy legyen pénzem, és utána mennyek vissza. Így is lett, visszamentem, megadtam a tartozást, és az érzés kölcsönös.

Hogy miért lett így mi magunk sem értjük, az illető jóval idősebb tőlem és a férjemtől is.

A férjem most is azt mondja, menny és dolgozz külföldi cégekkel, csináld a dolgod 5 hónap múlva gyere vissza, és eldönti, hogy mi lesz, mert jelenleg nem kíváncsi rám.

Ez a férfi akiben vigaszt találtam, többet segített nekem, mint a családom és a férjem. A legnehezebb időben volt a támaszom, és a segítségem.

Mikor elveszett és döntesképtelen voltam , ott volt nekem.

Nem egy kigyúrt fiatal macsó, de mint ember , mint férfi szeretem, de nagyon nagy kor különbség van köztünk.

Azt mondta nekem, elég hogy szeressem őt.

Nem érdekel,hogy idősebb,szeretem őt.

A férjem elküldött nem élünk már együtt, voltak nekem jó képű férfiak, aki érdeklődött irántam sokat, de én nem akartam őket, még randira sem mentünk velük.

Ez a mostani férfi idős, mégis első látásra megvolt a kölcsönös vonzalom. Csak azt nem értem miért történt így, én is bele szerettem első látásra....

2022. ápr. 30. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

...tudsz róla, hogy nem kell szinte minden mondat után kötelezően "Enter"-t ütni? Így sokkal hosszabbnak és unalmasabbnak hat a kérdésed, mint amúgy volna.

Bár vannak itt még proli részek, mint a "mennyek" szó következetes használata, és sok esetben "space" a vessző előtt.

2022. ápr. 30. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
nem olvastam el
2022. ápr. 30. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

2.

Dicséretes jellem.

2022. ápr. 30. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked csak ket pasid volt, akit szerettel, mindketto gazdag. Ez aztan a szerencse...
2022. ápr. 30. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Először tanulj meg helyesen írni, aztán jöhetnek a hihetőbb kamuk.
2022. ápr. 30. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Felénél abbahagytam. Kamu az egész sztori. Persze, Washington meg üzletember férj. Hagyjuk már, az egészet kitaláltad.
2022. ápr. 30. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Írjon má az az elvetemült, aki elolvasta legalább 70%-ig :D
2022. ápr. 30. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez kb. hasonló szöveg mint a feng shui szerencse karkötős stockvideókból összevágott idegesítő reklámban szokott lenni.

Szóval a válasz biztosan a feng shui, amiatt van.

2022. jún. 28. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!