Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít az, hogy egy pasi milyen magas?
Figyelt kérdés
Mi az a magasság ami legjobban bejön egy pasin?És ti milyen magasak vagytok?2022. ápr. 29. 20:00
11/22 anonim válasza:
Én csak 159 magas vagyok, de a pasi legyen legalább 180 centi, mert szó szerint is fel akarok nézni rá. Nekem ez jön be. Imádom, amikor fel kell érnem őt, hogy meg tudjam csókolni.
12/22 A kérdező kommentje:
Értem.A kérdést igazából azért írtam ki mert én 166cm vagyok(ezt direkt nem írtam ki eddig)és a legtöbb lány akit ismerek velem egymagas vagy magasabb vagy csak egy kicsivel alacsonyabb nálam és kíváncsi voltam, hogy mennyi lánynak jönne be az én magasságom.
2022. ápr. 30. 07:35
13/22 anonim válasza:
12: semennyinek. a nőknek amúgy sem az számít, hogy önmaguknál legyen magasabb a pasijuk, hanem hogy a többi nő pasijához képest legyen magas a kanjuk. hiába vagy te 15 centivel magasabb egy nőnél, ha az 150 centis akkor te csak 165 vagy, míg a többi nő pasija mind 180+ és a nőknek csak ez számít.
14/22 anonim válasza:
Nekem az se baj ha teste sincs, nemhogy az ha kicsi.
15/22 anonim válasza:
Férfiként mondom mindig a nagyobb jön be nekik, csak szeretik letagadni.
16/22 anonim válasza:
Az öregek mindig azt mondták nem a magasság, ha nem a lábba között logó virsli legyen vaskos.
17/22 anonim válasza:
A virsli fontos, de amíg nem megy híre a lányok között addig a magasság fontosabb, mondom ezt 178cm magassággal.
18/22 anonim válasza:
175cm vagyok, nekem csak a magas férfiak tetszenek. 190cm a minimum elvárásom alatta nem randiztam/ nem jártam senkivel. A párom 198cm.
19/22 anonim válasza:
Bármekkora gyakorlatilag, az eddigiek magassága, akikkel voltam: 167 cm, 175 cm, 173 cm, a mostani párom pedig 189. Nem a magassága tetszett meg, ahogy a többiekkel sem azért lett vége, mert nem voltak égimeszelők.
22/L/150 cm
20/22 anonim válasza:
19. Neked könnyű. Nálad alacsonyabb pasi aztán nem sok van... Egy magasabb nőnek figyelni kell erre is. A többség van anyira igényes, hogy nem akar egy kertitörpével kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!