Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fb-on még mindig látom, hogy fent van a cseten. (?)
Direkt ide szeretném tenni, nem a számtech rovatba. Szóval 4 évvel ezelőtt nagyon sokat cseteltem egy sráccal gmail-ben (hangouts/chat). Egyszer írtam neki fb messengeren is, de arra nem válaszolt. Aztán 2 évvel ezelőtt megint írtam neki messengeren és arra válaszolt is, talán 2 egymást követő nap dumáltunk, aztán soha többé. (Ismerősök soha nem voltunk.) Asztali gépről és telóról is a lista legelején mutatja, hogy elérhető.
Tudom, hogy felnőtt párkapcsolatok kategória (és nem tini), de ez nagyon furcsa és nem értem. Más is járt így? Hogy olyat mutat elérhetőnek, akivel nincs is napi szintű kapcsolat, esetleg hónapok, évek óta nem beszéltek?

1
Köszi. De mi soha nem voltunk ismerősök, 2 éve egy szót sem szóltunk egymáshoz. Viszont rengeteg emberrel csetelek (ma pl. kb. 10 emberrel). Mégis ő van a legelsők között.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!