Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fb-on még mindig látom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fb-on még mindig látom, hogy fent van a cseten. (?)

Figyelt kérdés

Direkt ide szeretném tenni, nem a számtech rovatba. Szóval 4 évvel ezelőtt nagyon sokat cseteltem egy sráccal gmail-ben (hangouts/chat). Egyszer írtam neki fb messengeren is, de arra nem válaszolt. Aztán 2 évvel ezelőtt megint írtam neki messengeren és arra válaszolt is, talán 2 egymást követő nap dumáltunk, aztán soha többé. (Ismerősök soha nem voltunk.) Asztali gépről és telóról is a lista legelején mutatja, hogy elérhető.

Tudom, hogy felnőtt párkapcsolatok kategória (és nem tini), de ez nagyon furcsa és nem értem. Más is járt így? Hogy olyat mutat elérhetőnek, akivel nincs is napi szintű kapcsolat, esetleg hónapok, évek óta nem beszéltek?

2022. ápr. 28. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Igy mukodik a fb algoritmus. Olyanokat mutat akikkel korabban interakciod is volt. A chat listajanak ok vannak elorebb, a faladon az o posztjuk jelenik meg fokent. En a minap rakerestem googleban valamire azota a fbon is jonnek rola a posztok es hirdetesek.
2022. ápr. 28. 18:01
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Köszi. De mi soha nem voltunk ismerősök, 2 éve egy szót sem szóltunk egymáshoz. Viszont rengeteg emberrel csetelek (ma pl. kb. 10 emberrel). Mégis ő van a legelsők között.

2022. ápr. 28. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez. És nagyon idegesít,mert el akarom felejteni az illetőt…
2022. ápr. 28. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Ismetlem, ilyen az algoritmus?
2022. ápr. 28. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá ismerősnek lenni. Néha licitálok veszek át dolgokat így tök idegennel beszélek mikor hol kb 5 perc az egész és hiába történt ez is már több mint egy éve akkor is jelzi a messenger chat. Nem tudok vele mit kezdeni ez van.
2022. ápr. 28. 19:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!