Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar, mikor úgy beszélnek egy nőről hogy “dugom” és társai?

De, szexelj nyugodtan.
A lényeg, hogy ne tudja meg a népség, hogy hány f**aszt láttál.
Ebben van valami, de mégis lealacsonyítónak érzem.
Nyilván, a kérdés csak költői volt:) Csak fura, hogy még mindig ott tartunk, hogy ilyeneket írnak egy nőre, hogy egyszerhasználatos. Hányinger kap el ettől.

Én nőként használom a dugtunk és annak hasonló színvonalú, azonos jelentésű társait.
Nem érzem lealacsonyítónak az ilyen jellegű kifejezéseket, engem mindig a kontextus érdekel. Ékes szavakkal és bravúros grammatikai eszközökkel is lehet degradálni valakit. Megértem ha másokat ez zavar, de naiv az olyan ember aki azt hiszi, hogy az előítélet vagy a nárcizmus szókincs kérdése - a magatartás akkor is marad ha az ítélkező delikvens kezébe jut egy szótár (ért már kellemetlen meglepetés egy Dr.-al való beszélgetés után).

12.
A helyes kifejezés az lenne, hogy a többség számára egyszer használatos, egy szegény szerencsétlennek meg lehet a végzete.

Kérlek ne írj többet mert nagyon nem tudok azonosulni a válaszaiddal. Egy egyéjszakás kapcsolatban is lehet tisztelettel bánni a másikkal, nem kell degradálni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!