Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk Mi volt a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Mi volt a legdurvább hely ahol maszturbáltál?

Figyelt kérdés

És volt már olyan hogy lebuktál?

Tudom sok ilyen kérdés volt már, de kiváncsi vagyok ;)

17 L

2010. szept. 16. 15:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
suli WC-ben két tanítási óra között :D hál Istennek be lehet zárni a fülke ajtaját :D viszont még sosem buktam le :P
2010. szept. 19. 09:41
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Egy általános iskolai osztálykiránduláson a sátorban, amíg a többiek kint fürödtek, sétáltak, stb.

A ciki az volt, hogy az egyik sátorban lakó lány bejött, meglátta, hogy mit csinálok, és rohant az ofőhöz. Szerencsére rajtakapás nem volt, mert a másik srác, aki a sátorban velem volt rohant be szólni, hogy gyorsan tegyem el, mert jön az ofő...

33/f

2010. szept. 19. 10:13
 23/26 anonim ***** válasza:
22%
Töri tz alatt!
2010. szept. 19. 10:43
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

en a baratnomnel othon,mikozben ramnyitott,aztan meg estefele neztunk egy filmet a szuleivel,es az agyban a paplany alatt a baratnom kiverte nekem.

22/F

2010. szept. 19. 10:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Kint a határban meztelenül bicikliztem, és közben kivertem :) Remélem nem látta meg senki /F
2010. szept. 19. 11:02
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Vonaton, a mosdókagylóba, mamáméknál, teraszon nyaraláskor, tengerparton derékig vízben, suliban wc-ben, osztálykiránduláson az egyik pihenőházban.
2013. okt. 1. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!