Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Az eszemmel tudom hogy el kéne engednem egy férfit, mert én mint barátnő nem kellek neki, csak flört szintjén. Nehezíti a helyzetet hogy amikor találkozunk, akkor mindig nagyon kedves velem és próbál a kedvemben járni. Folyamatosan ír nekem, ha én nem keresem fel. Csak azt nem tudom mit szeretne tőlem ha utóbbi időben ő sem nagyon hív már el talizni, de ha talizunk, egyfolytában belemászik a személyes intim szférámba...miért tartja még fent velem a kapcsolatot ha van egy szerelme otthon akit szeret elvileg? Illetve mitől lehet az hogy tudom hogy nem érdemli meg hogy foglalkozzak vele, de mégis ha meglátom, hogy írt nem tudom megállni hogy ne válaszoljak azonnal, ha megbánt, nagyon hamar megbékélek. Pedig az eszemmel tudom hogy nem kéne vele foglalkoznom el kéne engedjem. Ennek mi lehet az oka?
2022. ápr. 25. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ember sajnos nem minden érzelmét képes kontrollálni... a szerelem tökéletes példa erre, sokszor hiába józan az ész, ha a szíved mást diktál és képtelen elfogadni, hogy az a férfi soha nem volt és nem is lesz a tiéd.

Valószínűleg azért tartja fenn a kapcsolatot veled, mert annak ellenére, hogy azt mondja szereti a nőt, akivel van... nem teljesen elégedett a kapcsolatával. Amikor rosszabb a helyzet náluk otthon, akkor gondolom gyakrabban keres téged, hogy megadd neki azt, amit esetleg hiányol. Amikor pedig minden rendbe van, akkor eszébe sem jutsz sajnos.

Szerintem tedd fel neki a kérdést egyenese, hogy mégis mit szeretne tőled. Ha választ kapsz erre, akkor talán könnyebben el tudod majd engedni. Lehetséges, hogy a bizonytalan fenntartja benned a reményt. Ha ki lesz mondva, hogy nem akkor le tudod majd zárni.

Ezen túl a személyes véleményem az, hogy soha nem tudnék komolyan venni egy férfit, aki egyszerre több vasat tart a tűzbe. Ha jelenleg van párkapcsolata és én csak egy második vagyok neki, akkor hiába lépek az első helyre... engem is felvált majd egy "új második". Nem tudnék benne bízni... nem tiszteli a párját, és végképp nem hűséges.

2022. máj. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!