Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél magasabb egy férfi annál vonzóbb?
Figyelt kérdés
Vagy csak egy bizonyos magasságig, pl 185?2022. ápr. 25. 12:41
1/14 anonim 

válasza:

Mind a két kérdésre a válasz igen.
De a 185cm a legtöbb lánynak még nem túl magas. Inkább 190cm fölött. De szerintem egy 200cm magas fiú is több lánynak tetszik, mint mondjuk egy 160cm-es.
2/14 anonim 

válasza:

Bizonyos határok között igen. Azért legyen legalább 180, de a 200 feletti már zavaró lehet.
3/14 anonim 

válasza:

180 már épp, hogy jó. A szexi 190-nél kezdődik. De ez sem azt jelenti, hogy minden 190 centi pasi állati helyes. Ehhez kell az arányos szélesség is.
4/14 anonim 

válasza:

Nem! Egy 160-as pasi is tud, sőt azok tudnak igazán jóképűek lenni. Bár ellent mondok magamnak, mert 180 centisként én is a magas fiúkat preferálom, de ha megnézem a alacsonyabbakat.... huuu
5/14 anonim 

válasza:

Tehát akkor a férfiak 40%-a (180 alattiak) eleve kuka?
6/14 anonim 

válasza:

Nem kuka. De a magasabb vonzóbb.
7/14 anonim 

válasza:

Kinek mi. Nekem pl annyira nem vonzóak a magas pasik.
8/14 anonim 

válasza:

A magasság csak akkor előny, ha nem vagy csúnya és kövér sem.
Önmagában nem sokat számít.
9/14 anonim 

válasza:

dehogyis 186 cm vagyok de attól még mind jellemben mind kinézetben gusztustalan.
10/14 anonim 

válasza:

Nem. Van az a magasság, amikor már olyan aránytalan, furcsa mozgású, túl hosszú mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!