Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy nő végigsim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy nő végigsimít egy férfi hátán, miközben beszélgetést kezdemènyez vele?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 25. 08:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A nő egyébként foglalt, van pasija, aki éppen ezelőtt ment el és váltott csókot vele... A nő megdícsérte a férfit, hogy nagyon szép művészi képeket rak fel a közösségi médiába... 30 évvel idősebb egyébként a megszólított pasinál...
2022. ápr. 25. 08:41
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
24%
Azt jelenti, hogy anon megbaxná.
2022. ápr. 25. 08:49
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
17%
*naon
2022. ápr. 25. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Azt hogy ilyen tipus a nő hogy mindenkit random simogat.

En is ismerek ilyet haveri korben az egyik haver baratnője de az én barátom karját simította meg valami hasonlo okból. Vagy megdicsérte vagy valamiben bátoritotta hogy menni fog jo ötlet. Az indokra már nem emlékszem.

2022. ápr. 25. 09:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Van ez a típus, aki mindenkit simogat, fogdos, ölelget.

Ezt az adott nőtől kéne megkérdezni, hogy ez nála mit jelent.

Én mondjuk az a típus vagyok, aki kizárt, hogy így végigsimítana akárkit, akkor se, ha nagyon vonzó...

2022. ápr. 25. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
30 évvel idősebb. Valószínűleg nem jelent semmit, csak kedvesség volt.
2022. ápr. 25. 09:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nagyon közvetlen emberek, akik könnyedén vesznek fel fizikai kontaktust. Nem jelent semmit.
2022. ápr. 25. 10:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ugyanazt irja mint en de azert engem lepontoznak
2022. ápr. 25. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem jelent semmit. Egyébként elterjedt nézet (mármint neten gyakran felbukkanó vélemény), hogy míg a nők között előfordulnak random érintések, a férfiak között nem, és esetleg hiányozhat a férfiaknak egy-egy ilyen random emberi érintés.

Ez szerintem egyénfüggő, van, akinek jól esik, van, aki falnak megy tőle.

2022. ápr. 29. 10:15
 10/11 Optipolar ***** válasza:
Azt jelenti, hogy szívesen megdugatná magát a palival.
2022. ápr. 29. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!